2777
2789

سلام یه توصیه که بهت دارم اصلا اصلا از موسسه مشاور نگیر

چون تعداد مشاورا و دانش انورا بالاست و عملا کیفیت میاد پایین و اصلا پیگیری خوبی نمیتونن داشته باشن البته ممکنه همه اینطور نباشن

من خودم دانشجو پزشکی ام و سال دوم ‌کنکور قبول شدم قبل اشنا شدن با یه مشاور خوب که مستقیما با خودش مشاوره داشتم با یه موسسه مشاور برداشتم واقعا افتضاح بود و پسرفت و دلزده شدم

تاپیک آخرم بیا یه مشاور خوب برای بچه ها معرفی کردم امیدوارم بدردت بخوره

ایدیشم اینجا میزارم برات  روبیکاhenle89

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

سلام یه توصیه که بهت دارم اصلا اصلا از موسسه مشاور نگیرچون تعداد مشاورا و دانش انورا بالاست و عملا ک ...

ممنونم♡ فقط من رشتم انسانی هست... تو حوزه رشته ماهم تخصص لازمو دارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم♡ فقط من رشتم انسانی هست... تو حوزه رشته ماهم تخصص لازمو دارن؟

بله

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم