2777
2789
عنوان

حق با منه یا پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 28 پست
حق داری ولی ایراد از شوهرته . تو فقط ادم بده شدی چون اون باید این حرفا رو میزد نه تو

شوهرم اصن حرف نمیزنه و من خوشم نمیاد ایقد در خدمت مردم باشه منم بحثم با شوهرم بود نه کس دیگه که الان برام قیافه گرفته 😐

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کتفت والا

والا بخدا پدر شوهرم یه آدم بیکار 

خب خوش تعارف زد خودشم اسنپ میگرف و میرفت

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
بله حرفت درسته. اما متاسفانه این چیزا هس تو بعضی خانواده ها. ولی اگر مثلا‌ واسه ما‌میشد پدرم فرش خون ...

بعد آخرش خوبه به شوهرم میگه این ماشین منه نه تو..

تو جوونی براش ماشین گرفته ۱۰ میلیون و شوهرم ۱۰۰ میلیون خرجش کرد الان منتشو هم سرمون میزاره من از این حرفش سوختم

به پدرشوهرت بگو از این به بعد خواستی خودشیرینی کنی واسه فک و فامیلات از مال خودت وسط بذار نه دیگران. ...

چقدر این لحن بد هست حالا پدرشوهر هم کف دستش بو نکرده بود ماشین پسرش نمی‌کشه 

شوهره باید توضیح می‌داد قبلش تقصیر کار پدرشوهر هم نیست این همه عمر زحمت بچه بکشن بزرگ کنن حالا یکار از بچه بخان اونا بگن به ما چه فلان واقعا زشته 

اگه پسر توضیح میداد اینجور نمیشد 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
به پدرشوهرت بگو از این به بعد خواستی خودشیرینی کنی واسه فک و فامیلات از مال خودت وسط بذار نه دیگران. ...

بعد این ماشینو ۱۰ سال پیش ۱۰ میلیون گرفته بود داده بود ب شوهرم.. شوهرم هم همه جوره در خدمتشونه حتی براشون خرید خونه هم میکنه ولی اون شبی سرمون منت میزاره میگه این ماشین منه نه شما😆تو دلم گفتم خداروشکر مال و منالی نداده ب شوهرم وگرنه هر روز سرش منت میزاشت..

بعد این ماشینو ۱۰ سال پیش ۱۰ میلیون گرفته بود داده بود ب شوهرم.. شوهرم هم همه جوره در خدمتشونه حتی ب ...

بگه پس اگر ماشین توهه خودتم خرجشو بده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چقدر این لحن بد هست حالا پدرشوهر هم کف دستش بو نکرده بود ماشین پسرش نمی‌کشه شوهره باید توضیح می‌داد ...

عزیزم این اولین بار نیست که میبره و میاره 

پدر شوهرم اصن هیچ حمایتی نمیکنه پسراشو.. یکساله ازدواج کردیم نگفت بیا این ۱۰۰ تومن برای شما..

و آخرشم سرمون منت میزاره میگه این ماشین منه نه شما..

باید میگفت دخترم تو حامله ای خودتو حرص نده من جور میکنم به شوهرت کمک میکنم نه اینکه اینطوری با بد رفتاری و این حرفا جوابمونو  بده

بگه پس اگر ماشین توهه خودتم خرجشو بده

آدمی ک نفهمه با حرف قانع نمیشه

خیلی بهشون خوبی کردم تو این یکسال ولی بد ذات در اومد .. گفتم بمیرمم دیگه پامو نمیزارم خونشون

دیروز دلم خیلی شکست بعد ۱ هفته اومدم خونه مادرم عمل قلب باز انجام داده بود پیشش بودم منو دید روشو کرد اونور و درو محکم کوبید من به شوهرم نگفتم این رفتار زشتشو.. گفتم دلخوری پیش میاد ولش کن..

آخه بزرگتر باید اینطور بکنه؟؟

آدمی ک نفهمه با حرف قانع نمیشهخیلی بهشون خوبی کردم تو این یکسال ولی بد ذات در اومد .. گفتم بمیرمم دی ...

حالا خود شوهرت اصلا هیچ چیزی نگفت؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
عزیزم این اولین بار نیست که میبره و میاره پدر شوهرم اصن هیچ حمایتی نمیکنه پسراشو.. یکساله ازدواج کرد ...

شاید بعدا میخواسته یه مبلغی رو براش بزنه پدر پسری ولی رفتار شما مانع شده 

و خب میگی برای پسرهایش پس برای شوهر شما فقط نیست. 

عزیزم ما نیومدیم این دنیا دیالوگ بقیه رو انتظار داشته باشیم طبق خواسته و میل ما باشه اینطور بچینیم ما تنها میتونیم اهدافمون با بقیه تطبیق بدیم هم شما و هم همسرتون پدر شوهر می‌شناسید و باید بدونید تو وضعیت اینجوری چه رفتاری نشون بدید همسر شما باید محترمانه خراب بودن ماشین رو مطرح می‌کرد و می‌گفت ممکن خراب بشه و اینجوری شما شرمنده مهمونامون میشید و قضیه تمام می‌شد دیگه و به قهر و دلخوری هم نمی‌کشید 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
حالا خود شوهرت اصلا هیچ چیزی نگفت؟

نه ولی وقت حرفا و واکنش‌های پدرشو دید حقو ب من داد

شاید بعدا میخواسته یه مبلغی رو براش بزنه پدر پسری ولی رفتار شما مانع شده و خب میگی برای پسرهایش پس ب ...

میخواست بزنه میزد ۱۰ روز تو حیاط ماشین خراب بود فقط خاک می‌خورد هیچ کس دستش نمیزد الان رفت درستش کنه خرجش ۱۰ میلیون شد ولی دلم میخاد یکی بیاد بگه سوئیچ ماشینو بده از وسط نصفش میکنم مردم هر چقدر ازت خوبی ببینن فک میکنی خری بلانسبت و باید ب هرسازشون برقصی

آدمی ک نفهمه با حرف قانع نمیشهخیلی بهشون خوبی کردم تو این یکسال ولی بد ذات در اومد .. گفتم بمیرمم دی ...

اتفاقا بگو تا بشناستشون