2777
2789
عنوان

حق با منه یا پدر شوهرم

279 بازدید | 28 پست

چند روز پیش اقوام همسرم خواستن بیان خونه پدر شوهرم برای مهمونی بعد پدر شوهرم اصرار کرد که خودش بره دنبالشون با شهرمون ۲ساعت فاصله دارن شوهرمو برد و رفت.. ماشین شوهرم پراید مدل پایینه اونقد جون نداره ساعت ۱۲ ظهر بره تو جاده باهاش.. از یکطرف شوهرم اصن بلد نیس بگه نمیتونم برم یا چیزی.. خلاصه نصف راه ساعت ۲ ماشین خراب میشه تو جاده و گرما میمونن.. تا ساعت ۷ شب با هر اذیت کردنی و جون کندنی ماشینو کشیدن اوردن.. خرج تعمیرش میشه ۱۰ میلیون منم با شوهرم بحث کردم گفتم مهمون خودش میاد نه اینکه برن دنبالش .. تو حق نداشتی ظهر بری دنبالشون و الان خرج ماشین میفته فقط رو تو و اینا.. پدرشوهرم با من چپ افتاد و قهر کرد ..واقعا هم ۱۰ میلیون از خودمون کم کردیم ریختیم ب حساب تعمیرگاه هیچ کس هم گردن نگرف و نگف خودمون کمکت میکنیم.. دیروز پدر شوهرم منو تو حیاط میبینه رو بر میگردونه.. واقعا من حق نداشتم اون حرفا رو بگم؟؟؟

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی

خیلی رک بهش میگفتی 10 تومن بریز حسابمون

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بله حرفت درسته. اما متاسفانه این چیزا هس تو بعضی خانواده ها. ولی اگر مثلا‌ واسه ما‌میشد پدرم فرش خونشو میفروخت ک هزینه ماشینو برادرمو بده. 

شما جلو پدرشوهرت اینا‌نمیگفتی‌اینارو اولش

parasoo1989@

نه..شوهرت همون اول باید میگفت ک ماشینم خرابه..زبون داره ..زبونش ک موش نخورده..

حالا بزار پولش بده تا بفهمه...جوش 10تومن نزن..

بد از بدتری هم هس اگه تصادف میکردن و میمردن خوب بود

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

حق با شما بود ولی چون این حرفها را شوهرتون که پسره خانواده س باید می‌گفت شما آدم بده شدی .البته این نظر من هست. بهرحال می‌تونستن کمک مالی کنن اگر براشون مقدور بود البته.یا لااقل دیگه طلبکار نباشن

به پدرشوهرت بگو از این به بعد خواستی خودشیرینی کنی واسه فک و فامیلات از مال خودت وسط بذار نه دیگران.

تو هم دیدیش روت رو برگردون محلش نذار چون داره دست پیش میگیره.

به شوهرتم بگو درس عبرتی برات شد که از این بعد زبون نه گفتن داشته باشی 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بله حق باشماست .پدرشوهرت اگ میخاست بره دنبال مهمون بهتر بود با ماشین خودش میرفت یااگ ماشین نداره نبا ...

ما چندسال پیش مادرشوهرم عادت کرده بود مییمووووند خونه مادرش دیرپقت ساعت دوزاده شب ب شوهرم ک نزدیک بود میگف‌ منو ببر خونمون ک خونش از ما دور بود. مسخره بازی. یکبار دیگه اخرشب مادرشوهرم با بچه خواهرش اومدن نزدیکای خونه ی ما ک فلانی بیا ما‌میخوایم بریم خونه ماروببر. شوهرم قاطی. کرد سگ شد گف‌چه مسخره بازیه دراوردی خب تاالان موندی بمون صبح برو دیگه 😡اسیرکردی همه رو. 

parasoo1989@