2777
2789

من یه فیبروم 8 سانتی خارج از رحم دارم دکتر میگه باید صبرکنی بعد از بارداری برش داریم کسی بوده با طب سنتی تونسته باشه کوچک کنه فیبروم رو

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

ماهی هایی مانند ماهی تن و سالمون در کاهش التهاب فیبروم رحم و ناراحتی‌ ایجاد شده موثر هستند.

فیبر موجود در برنج سبوس دار سموم را از بدن دفع و میزان هورمون‌ های بدن را متعادل می‌کند.

سبزیجات ارگانیک مانند کلم بروکلی و اسفناج برای درمان فیبروم رحم مفید است.

مصرف یک قاشق سرکه سیب برای رفع فیبروم دردناک مفید استسرکه را با سالاد مخلوط کنید تا سیستم بدن پاک‌ سازی شودتصفیه کلیه و کبد مهم‌ترین اقدام برای داشتن یک رحم سالم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا فیبروم‌ها می‌توانند میزان باروری را کاهش دهند؟

از آنجا که فیبروم رحمی یافته شایعی محسوب می‌شود، فیبروم در 10 تا 50 درصد زنان نابارور نیز دیده می‌شود. اگر به صورت کلی بخواهیم در مورد فیبروم و نازایی صحبت کنیم. باید بگوئیم میوم‌ها بر قدرت باروری یک زن اثرات منفی زیادی ندارند و فقط حدود 3 درصد زنان مبتلا به فیبروم به علت فیبروم‌های متعدد یا فیبروم‌های بزرگ اینترامورال (فیبروم‌های با قطر بیش از 6 سانتی‌متر) و یا فیبروم‌های پایه‌دار دچار عارضه و مشکل می‌شوند.

با توجه به توضیحات فوق از آنجائی‌که تعداد کثیری از خانم‌هایی که میوم دارند، نابارور نیستند، بنابراین زوج ناباروری که فیبروم رحمی هم دارند، ابتدا باید از نظر سایر علل نازایی و عواملی که قدرت باروری را کاهش می‌دهند مورد بررسی دقیق قرار بگیرند و در این زمینه یک متخصص نازایی بهتر می‌تواند تعیین کند که آیا علت کاهش باروری و نازایی در یک زوج فیبروم رحمی است یا خیر؟

منم فیبروم ساب موکوزال ۵ سانتی دارم،گفتن عملش سخته،منم رفتم برا تب سنتی کلی دارو دادن،واقعا خسته شده بودم ،گفته بودن بازم برم،ولی دیگه خسته شدم،هیچ تاثیری هم نداشت.این ماه iuiکردم ،فردا میرم آز بتا،دعام کنید

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

من سزارین شدم دکترم سر عمل به خودم گفت فیبروم داری،بعدا حتما برو اقدام کن برا درمان.بعد دیگه نرفتم.چن ماه بعد رفتم برای iud .گفتن فیبروم داری نمیشه.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
اگه اضافه وزنت زیاده. کاهش وزن به کوچیکتر شدن فیبروم کمک میکنه. قرص متفورمین هم کوچیک میکنه

نه اضافه وزن دارم ولی زیاد نیست

من سزارین شدم دکترم سر عمل به خودم گفت فیبروم داری،بعدا حتما برو اقدام کن برا درمان.بعد دیگه نرفتم.چ ...

حتما برو برش دار چون بزرگ میشه

آیا فیبروم‌ها می‌توانند میزان باروری را کاهش دهند؟ از آنجا که فیبروم رحمی یافته شایعی محسوب می‌شو ...

ممنون از اطلاعات خوبت

منم فیبروم ساب موکوزال ۵ سانتی دارم،گفتن عملش سخته،منم رفتم برا تب سنتی کلی دارو دادن،واقعا خسته شده ...

انشالله که مامان میشی این ماه

سلام عزیزم منم فیبروم ساب سروزال اینترامورال دارم ۲تا بزرگ ۶-۷سانتی اقدام هم کردم برای بارداری اما متاسفانه فعلا باردار نشدم بعضی دکترا میگن باردار. شو یه موقع خدای نکرده موقع جراحی فیبرم ،رحمتو مجبور نشیم در. بیاریم یکی میگه نه جراحی میکنیم منم موندم چکار. کنم

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏

طب سنتی هم جواب نمیده چون بزرگه من خیلی دکتر طب سنتی رفتم باید. ورزش کنی و وزنتو بیاری پایین گوشت قرمز هم کمتر. بخوری

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏