2777
2789
عنوان

دوست ندارم تو دانشگاه تنها باشم

406 بازدید | 24 پست

دوست میخوام 

یه عده از دخترا که خودشونو میگیرن یا ژلی ان که هیچی 

ولی با بقیه حرف هم میزنم اما صمیمی نمیشم 

چجوری صمیمی بشم باهاشون؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

منم نمیشم بعد 4 ترم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم هست. سال اخرم دیگه ولی دریغ از یه دوست

وای نه من نمیخوام تنها بمونم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
دنبال ساکت ترین فرد کلاس بگرد اون دوستت میشه

ساکت باشه که مثل خودم میشه چجوری باهاش دوست بشم 

وااای منم من ترم سه ام ولی خیلی بدم میاد از دانشگاه بارها به سرم زده که انصراف بدم

واسه همین؟ حالا منم دوست برام مهمه ولی حیفه واسه این به انصراف فکر کنی 

وااای منم من ترم سه ام ولی خیلی بدم میاد از دانشگاه بارها به سرم زده که انصراف بدم

من میخواستم انصراف بدم ولی خب گفتم بخاطر تنهایی انصراف بدم؟ ارزششو نداره. دیگه سال اخرم مدرکمو بگیرم برم کار کنم. شاید تو محیط کاری دوست پیدا کردم. 

به نظر من زیاد دنبال دوست موست نباش بچسب به درست اونجا یه فضایی اکثرا دنبال منافع خودشونن گیر چند تا ...

اتفاقا خودمم از همین اتفاق میترسم یا مثلا بعضیا اهل حرف درست کردن و این چیزان 

ولی از طرفی تنهایی تو دانشگاه خوب نیست همه حداقل یه دوست رو دارن 

ساکت باشه که مثل خودم میشه چجوری باهاش دوست بشم

آهاااا خودتم ساکتی 

بازم ساکت و ساکت تر داریم ببین کی از تو هم ساکت تره بشین جفت اون باهم حرف بزنین 

چون آدمای ساکت هرکس نزدیکشون میشه باهاش دوست میشن

Born to suffer forever