اول زعفرون دم کرده میزنم میزارم داخل قابلمه یخچال. چند ساعت بعدجعفری تازه. پیاز. فلفل. پاپریکا. پودر سیر میزنم. چند ساعت بعد مایونز. نمک وچند ساعت بعد ابغوره. وقتی مواد اضافه میکنم قشنگ به همه جای مرغ میزنم و ورز میدم 1 شب تو این مواد میمونه.
جعفری کمی تفت داده شده. پیاز سرخ شده . گردو خرد شده. الو خیس شده. رب انار 1 قاشق. فلفل. نمک. زعفران برا داخل شکم مرغ میریزم. شکم میدوزم. گردن میدوزم.بال ها و رون ها رو نخ میپیچم تا ثابت بمونم روش زعفرون میزنم و کمی با سرنگ تزریق میکنم.
پیاز خلالی.سیب زمینی نگینی و هویچ حلقه شدم میچینم تو تابه مرغ میزارم روش میزارم داخل فر اگر بخوام رو گاز بپزم فویل میکشم رو تابه چند تا سوراخ میزنم برا خارج شدن هوا.
پیاز های خلالی که مرینیت استفاده کردم میریزم تو آبکش میگیرم زیر آب برا زیر مرغ از همون استفاده میکنم.