2777
2789

بخدا دیگه نمیکشم دو سال پیش ب گوشم میزدن ولی منه خر اصن کر بودم نمیشنیدم

قبلا چاق بود الان روز ب روز داره لاغر میشه 

اولین باری ک فهمیدم معتاده از بیرون اومد خونه خیلیم عجله داشت بویه تریاک کل خونه رو برداش همونجام گردن نگرفت ب باباش گفدم گف ننن بچه من اهل این کارا نیست

شوهرم خرم کرد الان نزدیک یکساله لاغر شده خونس خوبه میره بیرون میاد چشاش قرمز شدس خیلی مهربون میشه بگم کوهو جا ب جا کن میکنه در صورتی ک پر شرایط عادی بد اخلاقه

الانم از سرکار اومد صداش دو رگه دهنش خشک چشاش قرمز میگ سرماخوردم انقد عصبی شدم ک خودم زدم نشستم ب گریه قسم خوردم ک فردا میرم شکایت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به جهنم ک معتاده 

تا میتونی خرج کن و پس انداز کن برای خودت

تو مهربونی هاش قشنگ پول بگیر

بچه دارم نشو

هروقت گوه کارش دراومد بزار برو 

هم پس انداز داری 

هم میتونی راحت جدا بشی

چرا خودت از بین میبری

نمیدونم چیکار کنم ی بچه ۵ ساله دارم الانم باردارم 

منه خر ی ساله داره بازیم میده میدونم ک گاهی می‌کشه شوهر من آدم هیکلی بود الان واقعا لاغر شده از صورتش بدنش مشخصه توروخدا بگین چیکار کنم 

انقد جیغ کشیدم سرش داد زدم بچم خودشو سفت کرده دلم درد گرفته حال روحیم خوب نیست دلم میخاد بمیرم

خب به جهنم ک معتاده تا میتونی خرج کن و پس انداز کن برای خودتتو مهربونی هاش قشنگ پول بگیربچه دارم نشو ...

درد من بچه هامن با سن کم دوتا بچه دارم چ گوهی بخورم بخدا کم اوردم ی ساله دارم خودمو گول میزنم