2777
2789
عنوان

پرنده ام مُرد😭

269 بازدید | 11 پست

ی عروس هلندی داشتم خواب بودم رفته بود زیر پتو داستانش طولانیه با زجر مرد عمدی نخواستم بمیره حالم خیلی خرابه عذاب وجدان دارم عشقم رو خودم کشتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی😢

عب نداره تو که عمدی نخواستی بمیره

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

اللللللهی حتما لهش کردی  

ما هم تجربشو داریم یه کبوتر داشتیم ک اومد زیر چرخ ماشین. خیلی خیلی دلم سوخت و همین الانم به یادش میفتم خیلی ناراحت میشم. 

اینو بگم ک فقط سه چهار روز ذهنت درگیر میشه بعد کم کم فراموشش میکنی. گذر زمان ‌همه چیو درست میکنه

اللللللهی حتما لهش کردی ما هم تجربشو داریم یه کبوتر داشتیم ک اومد زیر چرخ ماشین. خیلی خیلی دلم سوخت ...

چهار سال داشتم هرجای خونه میرفتم بال میزد میومد حالم خرابه 😭

منم پرنده های زیادی داشتم که بخاطر خطای انسانی مردن

یه بار پنج تا جوجه بلدرچین داشتم ، میخواستم جاشون گرم باشه کلی پنبه گذاشته بودم زیر و روشون

فرداش دیدم همشون از گرما مردن

یا یه جوجه داشتم تو خونه دنبالم میومد ، بابام از روش رد شد

یا یه قناری رو گذاشتم تو قفس کوتوله ، فرداش دیدم قفس خونیه ، فهمیدیم کوتولهه پاهای قناری رو با نوکش کنده 

یا یه طوطی کاکاریکی داشتم که کمک نکردم نوکش کوتاه بشه ، انقد نوکش بلند شد که نتونست غذا بخوره و از گرسنگی مرد

یه بار هم یه گنجشک افتاده بود تو حیاط خونمون ، خواستم بندازمش بالای پشت بوم که پرواز کنه ، محکم کوبوندمش به سقف 😑

بازم خاطره بد این مدلی دارم ، هعی

مال خودت باش