2777
2789
عنوان

کمکم کنید

29 بازدید | 6 پست

خانما من یه دختر هفده ساله هستم . بعد الان مامان و بابام سر اینکه غذا نمکش کم بوده یه هفته اس با هم قهرن با ما هم قهر شدن مخصوصا من 

بابام ازم توقع داره بیام در مغازه باهاش مغازه داری از اون طرف من کنکورم دارم

همش به من و خواهرم غر میزنه و اخمو هست . 

من چی کار کنم ؟ 

مگه من خودم خواستم تو این دنیا باشم که شما ها سر کوچکترین مسایل کوچیکم میکنید و بهم اخم میکنید 

من دختر ناسالمی نیستم . ماهی یه بار با دوستان اونم اگه بشه میرم بیرون و چادری هستم و اهل آرایش و اینجور چیزا هم اصلا نیستم و تا حالا حتی یه بارم بهشون بی احترامی نکردم . ولی نمی‌دونم چرا احساس میکنم خیلی ناراحتن از اینکه من و خواهرام بچهاشونیم .

خسته شدم ازشون 

بهتر که در مغازه نمیری وبعضی اوقات خانواده ها انتظارات بیجا دارن عزیزم این تقصیر تو نیست بزار اونا قهر بمونن و تو خونه خودت رو سرگرم کن که کمتر اعصابت خراب شه تو نهایت دوسال دیگه میری دانشگاه و خونه ات میره شهری که قبول شدی پس تحمل کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر که در مغازه نمیری وبعضی اوقات خانواده ها انتظارات بیجا دارن عزیزم این تقصیر تو نیست بزار اونا ق ...

خیلی خسته شدم 

از اون طرف داییم هم سه تا دختر داره 

ولی کوچیکتر از گل بهشون نمیگه . 

خیلی خسته شدم از اون طرف داییم هم سه تا دختر داره ولی کوچیکتر از گل بهشون نمیگه .

هر خانواده ای یه جور هستن خودت رو با کسی مقایسه نکن منن بابام خوب بود اما مامانم هرچی از دهنش در میمود بهم میگفت سر کوچکترین مسائل الان ازدواج کردم و همه رو از یاد بردم .تلاش کن رشته خوبی دانشگاه دولتی قبول شی راحت میشی نظر بابا و مامان رو نمیشه تغییر داد

به نظرت اگه خودکشی کنم ناراحت میشن؟

چرا اینقدر ضعیف اصلا چرا اینقدر سطحی به موضوع نگاه میکنی عزیزم قوی باش اینقدر مسایل بدتر از این تو دنیا سر ادم میاد که دوسال دیگه به خودت و افکارت میخندی نزار شیطان مسایل رو برات بزرگ کنه و با خدا صحبت کن تو خودکشی کنی نهایت یکسال برات گریه کنن بعد تمام تازه باعث سر شکستگی اونا هم میشی اما تو اون دنیا خدای مهربان حتی نگاهت هم نمیکنه این خیلی بده