2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفت هفته بعد

گفت امشب😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
شب عروسیش کشته شد. هفته بعد چیه؟

😂😂😂😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

من دیدم. ولی از واکنش مادر عروس خوشم نیومد. دخترش کشته شده بعد خیلی با کلاس گریه کرد و خونسرد موند. با دیدن مانی برادر نیما هم ناراحت شدم‌. اونجایی که با اشک می‌گفت کاش می‌رقصیدم. ولی از واکنش اون خانواده خوشم نیومد. الان باید زااار می‌زدن بچه‌هاشون جوون‌مرگ شدن.

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟

من فقط درعجبم از خانواده ی رویا نو نهالی. اگه حسن معجونی شوهرشه، اون پیرمرده چرا بهش میگه مامان؟؟؟؟ ینی اون پسر حسن معجونی و رویا نو نهالیه؟؟؟؟؟ قحطی بازیگر بوده مگه؟ یه کم سن و سال ترشو میاوردن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من دیدم. ولی از واکنش مادر عروس خوشم نیومد. دخترش کشته شده بعد خیلی با کلاس گریه کرد و خونسرد موند. ...

میخوان بگن با کلاسا، اینجوری عزاداری میکنن😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

میخوان بگن با کلاسا، اینجوری عزاداری میکنن😂

یعنی واقعا اون مادره احساس نداشت.😤 نمی‌تونم درکش کنم. اون حتی نمی‌دونست دخترش واسه چی مرده بعد اونجوری...

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟