2777
2789
البته میگن 5 هفته زوده برای سونو و باید دیرتر رفت  نمیدونم چرا دکترا زود میگن برید سونو که انق ...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَعَلَی آلِ مُحَمَّدٍ

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍
منم ۵ هفته و ۱ روزم بود دیروز سونو رفتم فعلا قلبشو ندیدن منم خیلی داغونم

ای بابا،خب معلومه تو پنج هفته هنوز قلب نداره نگران نباشید،منم همین بلا سرم اومد بعد آخرای هشت هفته رفتم قلب کوچولوش مثل ساعت کارمیکرد😊

واسه دخترم هانا دعا کنید سالم به دنیا بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ وای واقعا با حرفاتون امید پیدا کردم مرسی 

اره بابا نگران نباش دكتر خيلي مهمه به نظرم دكتر من خيلي خوب بود استرس نميداد هيچ استرسمو با حرفهاش كم ميكرد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
البته میگن 5 هفته زوده برای سونو و باید دیرتر رفت  نمیدونم چرا دکترا زود میگن برید سونو که انق ...

واسه اینکه اگه خارج رحمی باشه خطرناکه خیلی،زودمیفرستن تا ازاین بابت مطمئن بشن مشکلی نیست

ای بابا،خب معلومه تو پنج هفته هنوز قلب نداره نگران نباشید،منم همین بلا سرم اومد بعد آخرای هشت هفته ر ...

وای خداروشکر واقعا مرسی 😘 نمیدونید که از دیروز چه حالیم بخدا ولی با حرفاتون امید پیدا کردم ۲ هفته دیگ سونو دارم پس اون موقعه صدای قلبشو میشنوم ان شاءالله؟    البته روز سونو ۵ هفته و یه روزه ها یعنی انگار تو هفته ۶، عادیه؟ 

اره بابا نگران نباش دكتر خيلي مهمه به نظرم دكتر من خيلي خوب بود استرس نميداد هيچ استرسمو با حرفهاش ك ...

بیچاره دکتر هم چیزی نگفتا گف تو این هفته ها اینجوری هم دیده میشه ان شاءالله ۲ هفته دیگ صدای قلبشو میشنوی. البته من به روش ivf باردار شدما

بیچاره دکتر هم چیزی نگفتا گف تو این هفته ها اینجوری هم دیده میشه ان شاءالله ۲ هفته دیگ صدای قلبشو می ...

اونو نميدونم ولي من اون موقع سونو ٦ هفتگي گفت عاديه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وای خداروشکر واقعا مرسی 😘 نمیدونید که از دیروز چه حالیم بخدا ولی با حرفاتون امید پیدا کردم ۲ هفته د ...

من پنج هفته و سه روز بودم نشون نداد قلبشو

پس خداروشکر مال منم عادیه دیگ. جواب سونو رو خوندین؟ کیسه زرد دیده شده مال شمام تو اولش اونجوری نشون داد؟ 

واقعا ببخشید که زیاد سوال میپرسم چون به سختی این بچرو به دست اوردم خیلی نگرام دلم میخواد بمونه برام چون خدایی نکرده اتفاقی بیفته منم نابود میشم😢😢😢😭😭😭😭

پس خداروشکر مال منم عادیه دیگ. جواب سونو رو خوندین؟ کیسه زرد دیده شده مال شمام تو اولش اونجوری نشون ...

مال من هیچ چیز  واضحی داخل ساک ندید 

اندازش کوچکتر ه

و یکمی هم نامنظمی داره

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید.