2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوي زودهنگام مينويسن هممونو و دچار استرس ميكنن... ايشالا كه چيزي نيس نگران نباش

نه نگفتن پوچه اصلا چیزی نگفت دکتر گف تو این هفته ها اینجوری هم دیده میشه ان شاءالله ۲ هفته دیگ صدای قلبشو میشنویم

من سه روز قبل رفتم گفت ازون روز يك هفته تا ده روز بعدش سونو مجدد ميكني اگه كيسه زرده نبود و جنينم ن ...

ایشالا این دفعه رفتی سونو نی نی و قلب قشنگشو میبینی

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
من میترسم که هیچ علایمی ندارم میگم شاید عادی نیس که علایم ندارم و بدنم واکنش نشون نمیده😢

نه ربطی نداره بعضیا کلا تهوع ندارن که خیلی هم خوبه و میتونی تغذیه خوبی توی بارداری داشته باشی

به خدا من توی این یه ماه زیر چشمام سیاه شده و رفته تووو

دکتره هم میگه اشکال نداره طبیعیه

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
ببینین جواب سونومو جنین هم دیده نشده فقط کیسه خالی

عزيزم اينكه عاديه تو اين هفته ها جنين ديده نميشه كه جنين رو من ١١ هفته ديدم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹