2777
2789
عنوان

بورسیه فرماندهی نیروی انتظامی

3013 بازدید | 23 پست

سلام خوبید؟ شما خبر دارین که بابد از چه طریقی از محل و زمان مصاحبه مطلع شد؟ توی سایت سنجش اطلاعیه صادر شده که اسامی اعلام شده اما نمی‌دونم دقیقا بابد از چه سایتی پیگیری کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فهمیدی به منم بگو منم موندم بخدا هیچی نگفتن

سلام عزیزم الان برام پیام فرستادن که فردا برای مصاحبه به مرکز ایتان مراجعه کنم، لینک یه کانال رو هم فرستادن که اونجا پیگیر آدرس باشم اما هیچ نکته خاصی توی کانالش پیدا نکردم

داوطلب گرامی، ضمن قدردانی از شما برای پیوستن به جمع سبز پوشان انتظامی بعنوان بورسیه گروه های پزشکی و پیراپزشکی، از شما درخواست می شود در روز های دوشنبه و سه شنبه مورخ 2 و 3 مهرماه، با در دست داشتن مدارک هویتی و تحصیلی به اداره گزینش و استخدام فرماندهی انتظامی استان محل سکونت خود مراجعه نمایید.

دریافت فایل آدرس و شماره تماس گزینش استان از طریق لینک زیر:

ساعت اداری برو. برای منم اومده.من از پدرم پرسیدم ک اطلاع داشت.

خیلی عجیبه چون من اصلا راجع به اینکه توی مصاحبه چه سوالاتی پرسیده می‌شه و من دقیقا باید چه اطلاعاتی داشته باشم، ندارم😅

انتظار اینکه یهویی بگن فردا بیاید مرکز استان درحالی که من چندین ساعت با مرکز فاصله دارم بدون هیچگونه آمادگی‌ای رو نداشتم🚶‍♀️