jjlosrfvnt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 390 عنوان خانما بچه شیطون دارید 51 بازدید | 8 پست چیکارش میکنید؟؟ خیلی اذیتید 1403/06/31 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32123 بچه سالم شیطونه دیگه. نه چرا اذیت بشیم؟ بچه همینه. روبات نیاوردیم که بهش دستور العمل بدیم طبق خواسته ما رفتار کنه
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19154 تا ۵ سالگی وحشتناک بود بعد از ۵ سالگی یکم سرگرم کتاب و ...شد آروم تر شد.البته هنوز شیطنت داره .من که خوشم میاد همیشه پرانرژی باشه . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4369 هیچ کاری فقط حرص میخورم یوقتاییم یکی میزنم دم باسنشروانم داغون کرده پسره ۴ سالشه یک لحظه آروم نداره
jjlosrfvnt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 390 هیچ کاری فقط حرص میخورم یوقتاییم یکی میزنم دم باسنشروانم داغون کرده پسره ۴ سالشه یک لحظه آروم نداره وای یعنی انقد اذیتید
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19154 هیچ کاری فقط حرص میخورم یوقتاییم یکی میزنم دم باسنشروانم داغون کرده پسره ۴ سالشه یک لحظه آروم نداره کم کم آروم میشه ببرش شهربازی اونجا شیطنتش رو تخلیه کنه صبحا زود بیدار بشه بهترهشکلات زیاد بهش نده باعث شیطنت میشه براش کتاب زیاد بخون ببین به چه موضوعی علاقه منده اینطوری سرگرم میشه بینش کتابای آموزشی بگیر براش سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4369 وای یعنی انقد اذیتید خیلی زیاد اصلا قابل کنترل نیست دیشب ساعت ۶ عصر خسته شد خوابید منم همون لحظه از خستگی بیهوش شدم همسرم از کار اومده بود بیچاره بدون غذا دیگه دخترم نیمرو درست کرده بود براش خودم که بدون شام خوابیدم از بس سر درد داشتم
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4369 کم کم آروم میشه ببرش شهربازی اونجا شیطنتش رو تخلیه کنه صبحا زود بیدار بشه بهترهشکلات زیاد بهش نده با ... بزرگتر میشع داره بدتر میشه فعلا عمل کردم نمی تونم زیاد بیرون برم باباشم کاره کتابم اصلا گوش نمیده اعداد ریاضی بهش یاد میدم اصلا گوش نمیده میگه آه خستمه الانم خونه رو ترکونده نشسته وسطش😁