2777
2789
عنوان

خانواده ی داغون

262 بازدید | 13 پست

چند ساله نیومدم شهرستانن خیلی دوریم دوروز راه 

بخاطر عروسی برادرم اومدم 

تازه اسباب کشی کردن 

اومدم دیدم وسایل هاشون پهن نکردن 

خونه خیلی کثیف هیچی رو نشستن 

منم باردارم بعد کلی سال 

مادرم نه درست صبونه اماده میکنه نه ناهار میپزه 

وسواس دارخ صب پامیشه لباسشو میشوره ساعت میشه ۱۲ ظهر نمیزاره نه چایی دم کنم خودم نه دست به یخچال بزنم ابروم پیش شوهرم رفته

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

اوموم عقد کنون برادرم زود عقد کنن برگردیم که تحمل نکنیم این شرایط رو 

داییم فوت کرده فقط رفتیم خواستگاری 

اونجام پادرم گفت بزارین بعد چهلم خانوادم 

حالا هیچکدوم از خانوادشم نمیخاد بگه میگه دعا نویسن بدمونو میخان 

منم موندم میخوایم به خانواده عروس چی بگیم 

خودمم نه ناهار میده نه شام 

دیشب ساعت۲ شام پخته شوهرم خوابیده امروزم پاشده رفته شوهرم بیرون صبحونه خورد اومد 

از اونورم عروس گفت مادرت گفت بعد چهلم 

من باید بمونم تا چهلم شکنجه

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور وسواس داره که خونش کثیفه

فقط به سینک و ظروف وسواس داره 

خونه رو کاری نداره 

وسواس ابنکه همه بهش توطئه میکنن میخان تو غذاش دعا بریزن 

برید بیرون غذا بخورید با شوهرت

چندبار رفتیم گرونه شوهرمم کارش ازاده میایم اینجا درامد نداره نمیتونیم ۴۰ روز بیرون بخوریم نمیدونم برگردم بیخیال برادرم بشم یا بمونم 

تحملش سخته 

دوروزه شوهرم داره فرش و موکت میشوره برادرمم کمک میکنه 

میاد خونه غذا نیست بخوره 

چندبار رفتیم گرونه شوهرمم کارش ازاده میایم اینجا درامد نداره نمیتونیم ۴۰ روز بیرون بخوریم نمیدونم بر ...

مشکلش چیه که درست نمیکنه بخاطر خسیس بودن؟ بنظرم برو یکم مواد غذایی بخر این چند روز که اونجایی خودت بپز حداقل از بیرون خوردن کمتر در میاد

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
مشکلش چیه که درست نمیکنه بخاطر خسیس بودن؟ بنظرم برو یکم مواد غذایی بخر این چند روز که اونجایی خودت ب ...

نه بخاطر وسواس به ظروف و سینک دریخچالو قفل میکنه 

خسیس نیست شوهرم خریده 

بازم نمیپزه 

میگه خودم باید بپزم 

خودشم صب پامیشه لباس میشوره میره حموم و طول میکشه ساعت ۲ صبدنه میاره 

میگه ناهار همین بود دیگه 

شامم ۲ شب اماده میکنه همه میخوابیم 

نه بخاطر وسواس به ظروف و سینک دریخچالو قفل میکنه خسیس نیست شوهرم خریده بازم نمیپزه میگه خودم باید بپ ...

پس برگرد خونت با این وضع. متوجه نشدم چرا انقد زود رفتی خب یه روز مونده به عقد میرفتی

پس برگرد خونت با این وضع. متوجه نشدم چرا انقد زود رفتی خب یه روز مونده به عقد میرفتی

چون خواستگاری اومدم 

پدرمادرم همش باعم مبجنگن بچه براشون مهم نیست اداب معاشرتم بلد نییتن برادرم گفت توروخدا ابجی بیا ابروم در خطره 

که داییم فوت کرد مادرم گفت بعد چهلم برادرم عقد

الانم میگه من خانوادمو قبول ندارم نمبخام بیان

گفتیم پس چرا گفتی بعد چهلم 

چیزی نداره بگه

چون خواستگاری اومدم پدرمادرم همش باعم مبجنگن بچه براشون مهم نیست اداب معاشرتم بلد نییتن برادرم گفت ت ...

اگه عزادار شدین اصلا موندنت معنی نداره فعلا برو خونت چند ماه دیگه برگرد

حامله ام خطرداره برام اینهمه راه بعد ۱۲ سال با ای وی اف باردار شدم 

یا باید بمونم 

یا برگردم خونم دیگه نیام 

مادرم گند زده به زندگیمون😭😭

حامله ام خطرداره برام اینهمه راه بعد ۱۲ سال با ای وی اف باردار شدم 

یا باید بمونم 

یا برگردم خونم دیگه نیام 

مادرم گند زده به زندگیمون😭😭