2777
2789

انقد از درون حالم بده و دارم عذاب میکشم و خودم باعث رنج خودم شدم واقعا نمیتونم تحمل کنم. انگار یه ادم دیگه درونمه ک قاتل منه این حجم از استرس و عرق سرد و دلشوره و فکر و حسای بد رو نمیتونم تحمل کنم ۱ ماهه و هرروز مث شمع دارم آب میشم و جنازه ام... منی ک خیلی دختر شادی بودم و مثبت

نمیدونم دعا نوشتن یا چیه اما اصلا اروم نیستم اصلا خوب نیستم هی یه صدایی درونمه ک باعث عذابمه

از یه داستانی ب بعد اینجور شدم توروخدااا دعا کنید واسم

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهامون سنش کمهیه روز اومد ب قصد خودکشی سم خوردتو بیمارستان میگفت من نمیدونم چرا این کارو ک ...

منم همینم دقیقا انگار یکی درونمه همش حرف میزنه همش حس بد همش شک ب اطرافیان و ب شوهرم دارم

همش منو داره هول میده ب سمت خودکشی

خیر عزیزم .من مدتی پرخاشگر و بیقرار بودم ..حساس و زودرنج .فقط به خودکشی فکر میکردم ..دکتر برام دارو نوشت .خوب شدم .لطفا به دید علمی بهش نگاه کن.پشیمونم که سالها فقط درد رو تحمل کردم .شرایط آب و هوایی هر شهر با شهر فرق میکنه ..تغذیه ..ورزش نکردن ..مشکلات هورمونی ..کیست ..خلق و خوی و آستانه درد رو تغییر میده

منم همینم دقیقا انگار یکی درونمه همش حرف میزنه همش حس بد همش شک ب اطرافیان و ب شوهرم دارمهمش منو دار ...

عزیزم حتما برو دنبال درمان

با دارو خوب میشی

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

خیر عزیزم .من مدتی پرخاشگر و بیقرار بودم ..حساس و زودرنج .فقط به خودکشی فکر میکردم ..دکتر برام دارو ...

میخوام برم دکتر دیگه نمیتونم تحمل کنم