2777
2789
عنوان

ادامه ی ماجرای خیانت همسرم

813 بازدید | 48 پست

تو تاپیک های قبل توضیح دادم که شوهرم با دوستاش رفت بیرون و من تو کشوی پاتختی دیدم که یه دونه ک ا  ن د و م کم شده اینجا بهم گفتن به روش نیار ولی من نتونستم تحمل کنم و بهش گفتم، وقتی بهش گفتم رنگش پرید زد زیرش و کولی بازی در آورد و از خونه زد بیرون ۱۰ دقیقه بعد اوومد شروع کرد گریه کردن و گفت تو به من تهمت زدی و حالم و بد کردی و من هیچوقت به تو خیانت نمیکنم ولی میدونم داره دروغ میگه الان اصلا نمیدونم چه بر خوردی باهاش داشته باشم شما میگید چی کار کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما تا میتونی حرف بزن اصلا یه هفته بکوب

انقد از حسات و فکرات بگو و بشنو تا دلت صاف شه وگرنه مث من میشی

مردا کلا ب عنشون هم نیس ما خودخوری میکنیم نابود میشیم

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

اینم بگم از روزی که از اون روز که اومده خونه پیش من لخت نمیشه بدنش رو قایم میکنه کسی که همیشه تو خون ...

کبودی داره رو تنش شاید تهمت نمیزنما خدایا

امیدوارم در حده ی شک باشه وچیزی نباشه اسی جان 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

حتما تا میتونی حرف بزن اصلا یه هفته بکوبانقد از حسات و فکرات بگو و بشنو تا دلت صاف شه وگرنه مث من می ...

حس میکنم کاری کرده و از کارش پشیمونه و مطمئنه اگه لو بره برای همیشه منو از دست میده، نمیدونی چه حالی دارم انگار یکی قلبمو فشار میده .

هوووووف خدا خدا خدااااااااااااامنم واسه همین چیزا ۱ ماهه نخابیدم ۵ کیلو کم کردم امشبم تا الان بیدارم

خدا بهت صبر بده منم مثل تو اصلا به هیچ کارم نمیتونم برسم دارم دیوونه میشم

کبودی داره رو تنش شاید تهمت نمیزنما خدایا

آره مطمئنم که تنش کمبوده ولی جرات این که بهش بگم لباستو در بیار تا ببینم ندارم باورت میشه میخوام اگه کبود هم هست نبینم 

حس میکنم کاری کرده و از کارش پشیمونه و مطمئنه اگه لو بره برای همیشه منو از دست میده، نمیدونی چه حالی ...

اتفافا خیلی خوب میدونم🥲