2777
2789
عنوان

اه بازم صبح شد🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 37 پست
من کل روز و شب اخر شب و صبح شدیدتر

اگر روز پر کاری داشته باشید، شب راحت میرید تو رختخواب، به نظرم برنامه روزانه و بطور کلی برنامه زندگی نداشته باشید، چون اگه برنامه و هدف باشه زندگی خیلی لذت بخش است، ضمنا صبح ها با لطافت ترین لحظات عمر است، چرا افسردگی؟ متاهلید یا مجرد؟

بیا شوگر من شو🤣🤣🤣🤣

ههههههه مردم از خنده تو چی میگی؟ 😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالحالا که کاری نمیشه کرد لااقل سعی کن لذت ببری

چرا نمی شه کاری کرد، برای تغییر و تحول هیچوقت دیر نیست، مهم اراده است، اگه کسی بخواد تغییر کنه هیچ چیزی نمی تونه مانعش بشه

چرا نمی شه کاری کرد، برای تغییر و تحول هیچوقت دیر نیست، مهم اراده است، اگه کسی بخواد تغییر کنه هیچ چ ...

درسته ولی منظور من یچیز دیگه بود

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

😐😐قاطی نکن ی دیقه 🥴

نه بنظرم تو ی دیقه خودتو کنترل کن 

ناشکری نکن

احسنت، خیلی ها مشکلاتشون را آنقدر بزرگ می کنند که میرن تو وادی افسردگی و روان پریشی، اگر بدانیم لحظه لحظه عمر چقدر شیرین است، اینجوری حیفش نمی کنیم، کسایی که از عمرشون لذت میبرند موقع مرگ حاضرند هر چی دارن بدن تا چند روز بیشتر عمر گنند، قدر عمر را باید از مریض های روی تخت بیمارستان ها پرسید.

ای بابا 😥

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

احسنت، خیلی ها مشکلاتشون را آنقدر بزرگ می کنند که میرن تو وادی افسردگی و روان پریشی، اگر بدانیم لحظه ...

آره ،  قدر لحظه حال رو اونی میدونه که  توی این دنیا نیست 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

مشکل امثال ما اینه که سخت درگیر گذشته مونیم

این گذشته است که حالمون رو خراب کرده😒

لعنت به گذشته نحس...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مشکل امثال ما اینه که سخت درگیر گذشته مونیماین گذشته است که حالمون رو خراب کرده😒لعنت به گذشته نحس.. ...

بدشانس بودیم باختیم.درست هم نمیشه زندگی  رو باختم

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
منظورتون چی بود؟

منظورم این بود که با افکار منفی و... نمیشه چیزیو تغییر داد

بدشانس بودیم باختیم.درست هم نمیشه زندگی رو باختم

دنیا همش باختِ

من که برنده ندیدم....هیچ کی حالش خوش نیس....