2821
2789
عنوان

درد کیست تخمدان

157 بازدید | 13 پست

سلام.من ماه پیش رفتم سونو یه کیست تخمدان سمت راست دارم.۳ سانتی...گاهی وقتا درد میکنه این یعنی داره دفع میشه؟شما تجربه شو داشتید؟دارو هم دکتر بهم دو ورق سیبل داده....یکیشو خوردم

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

پیازدرمانی کن

شما هم کیست داشتین؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ۷سانتی بود

چطور دفع شد؟

پیازدرمانی کردم

میترسم با درمانم تداخل داشته باشه و اوضاع بدتر بشه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز