دختر جوون دم بخت سایت رو میبینه میاد میگه همه مردها بد هستن و من از ازدواج میترسم میگه همه مردها خائن هستن چشم چرانن بد اخلاقن و.....
اول اینکه توی این سایت، انواع آدم ها با ایده ها و طرز فکرهای متنوع و رفتارهای متفاوت و از هر قشری و فرهنگی وجود داره، اینو داشته باشین
دوم اینکه کسی که مریض میشه، دکتر میره و دکتر دارو میده،مطب دکتر ک میری انواع آدم ها با بیماری های مختلف نشستن.. هیشکی نمیاد دکتر و ب دکتر بگه من سالمم و مشکلی ندارم و خوشم و..
الان نی نی سایت اینجوره، هر کی هر مشکلی داره میاد اینجا بازگو میکنه و نیاز ب راهنمایی داره و... و کمتر کسایی میان از خوشی هاشون میگن...حالا مورد یک رو هم داخلش ادغام کن...نگا چ می شوددددد...اینو هم در نظر بگیرین که یسریا متاسفانه میان تاپیک الکی میزنن و داستان سرایی میکنن و....
و درضمن برا فکر کردن درباره جواب این سوال، بهتره بیشتر ب زندگی اطرافیانت نگاه کنی تا این سایت
طرف میاد سایت، از زندگی ناامید میشه بعد زندگی اطرافیانش رو ک میبینه، میبینه اوضاع اینقده داغون نیس که این سایت داره نشون میده
و یه چیز دیگه: خواهرانه، عاجزانه از همگی متاهلا درخواست میکنم اینقده از بدی شوهرهاتون نگین و اونو به همه مردها تعمیم ندین. قطعا روزی میرسه که باید جواب اون مردهایی که بهشون چنین تهتمت هایی زدین رو بدین و آیا واقعا جوابی دارین؟