2777
2789

دختر جوون دم بخت سایت رو میبینه میاد میگه همه مردها بد هستن و من از ازدواج میترسم میگه همه مردها خائن هستن چشم چرانن بد اخلاقن و.....

اول اینکه توی این سایت، انواع آدم ها با ایده ها و طرز فکرهای متنوع و رفتارهای متفاوت و از هر قشری و فرهنگی وجود داره، اینو داشته باشین

دوم اینکه کسی که مریض میشه، دکتر میره و دکتر دارو میده،مطب دکتر ک میری انواع آدم ها با بیماری های مختلف نشستن.. هیشکی نمیاد دکتر و ب دکتر بگه من سالمم و مشکلی ندارم و خوشم و..

الان نی نی سایت اینجوره، هر کی هر مشکلی داره میاد اینجا بازگو میکنه و نیاز ب راهنمایی داره و... و کمتر کسایی میان از خوشی هاشون میگن...حالا مورد یک رو هم داخلش ادغام کن...نگا چ می شوددددد...اینو هم در نظر بگیرین که یسریا متاسفانه میان تاپیک الکی میزنن و داستان سرایی میکنن و.... 

و درضمن برا فکر کردن درباره جواب این سوال، بهتره بیشتر ب زندگی اطرافیانت نگاه کنی تا این سایت

طرف میاد سایت، از زندگی ناامید میشه بعد زندگی اطرافیانش رو ک میبینه، میبینه اوضاع اینقده داغون نیس که این سایت داره نشون میده

و یه چیز دیگه: خواهرانه، عاجزانه از همگی متاهلا درخواست میکنم اینقده از بدی شوهرهاتون نگین و اونو به همه مردها تعمیم ندین. قطعا روزی میرسه که باید جواب اون مردهایی که بهشون چنین تهتمت هایی زدین رو بدین و آیا واقعا جوابی دارین؟

از قدیم گفتن شنونده باید عاقل باشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تاثیر میزاره 

یادمه ما همیشه سر تاپیک های اینجا درگیری داشتیم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بله درک خیلی مهمه و البته شناخت از محیط اینجا اسمش روشه فضای مجازی  

متاسفانه وقتی حداقل سن اعضای سایت به ۱۳ سال میرسه هر مطلبی  خونده میشه چه میشه کرد اینجا هم گفته میشه خود کرده را تدبیر نیست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

وای همین طور که منم اینجا 

ازین دخترهای نوجوون که رابطه دارند و هیچ حد و مرزی ندارند و برای خودشون چارچوب و قانونی ندارند می ترسم و که به بهانه ازدواج در صد سال آینده خودشون رو گول می زنند و با اسامی شبیه پارتنر،رل ،دوستم داره و غیره مثلا بقیه رو،می ترسم که تو این جامعه چی باید بشه بچه بزرگ کردن 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

مورد خیلی بد دیگه ای هم هست که من مدتهاست دارم باهاش در اینجا که مخاطب زیاد داره مقابله میکنم و تذکر میدم به شرع و اخلاق و عفت پایبند باشید:

طرف میاد میگه تو رابطه بودم، اکس من فلان کرد، رل میزنیم، وارد رابطه جدید شدم، شوگر، کراش و .... بارها گفتم ذکر برخی گندکاری های پشت صحنه، باعث عادی انگاری در جامعه میشه. کسی هم بجز من معمولا تذکر نمیده بابا دست بردارید، به شرع و دین پایبند باشید، از خدا بترسید، توبه کنید و ... 

برخی قشنگ مشاوره هم میدن.

گاها حتی بمن اعتراض هم میکنن: به تو چه، سرت تو کار خودت، عقیده هرکس به خودش مربوطه و ... حتی اکانتی به نام خربوریدان میاد و بمن بیمار جنسی نسبت میده در تاپیکم و وقتی نی نی یارو تگ میکنم منو تعلیق می کنن (بنظرم خربوریدان با برخی نی نی یارها دوستی برقرار میکنه و مخشونو میزنه و برخی از اونا ساده ساده تحت تاثیر قرار میگیرن).

خلاصه داستان داریم اما من همچنان به کارم سعی میکنم با قدرت ادامه بدم   . بگذریم....

السلام علیک یا مولا امیرالمومنین علی علیه السلام 

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

تازه میبینی طرف شوهرش مشکل داره دیگه کلا هیکل مردا رو با خاک یکسان میکنه که اره همشون لنگه همدیگه ان اصلا ازدواج نکنید😑خب یکی نیس بگه شوهر تو بَد از کار دراومده به بقیه ی مردا چه ربطی داره

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. مورد خیلی بد دیگه ای هم هست که من مدتهاست دارم باهاش در اینجا که مخاطب ...

برام ثابت شده که برخی نی نی یارها در برابر اعضا استاندارد رفتاری دوگانه دارن.

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

اینجا دیگه اینقدر از رابطه‌های آزاد با دوست پسراشون میگن خیلی‌ها از ازدواج ترس دارن و حاظرن تا آخر مجرد بمونن ولی ازدواج نکنن

تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست

تازه میبینی طرف شوهرش مشکل داره دیگه کلا هیکل مردا رو با خاک یکسان میکنه که اره همشون لنگه همدیگه ان ...

بله ، این مورد ام ممکنه باشه.

حتی برخی از ایراد خودشون نمی‌نویسند فقط ایراد امورشان جلو چشمشونه