2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم  ،خدا رو شکر  ۹۹ درصد  برطرف شد

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

از چند ماه پیش دندونام به مشکل خورد ورم لثه داشتم دیگه درگیر شدم همش تو راه دندانپزشکی ام جراحی هم کردم بازم دلم اروم نمیشه کلیم درد گرفت کلی دکتر رفتمو سونو ازمایش های مختلف فکر میکردم دارم میمیرم و مریضیه بدی گرفتم با کوچیک ترین علائم مثل تب خفیف یا گز گز دست فکر میکنم خیلی مریضیه بدی گرفتم الانم اومدم سرمو بخارونم دیدم یه دونه زده کل بدنم ریخته بیرون با خودم میگم چکار شدم اما از ترس سرچ نمیکنم تو اینترنت چون میدونم سرچ کنم بدتر میشه حالم دیگه خسته شدم ازین وضع چندماهه زندگی ندارم همش استرس دارم و فکرم درگیره کاش یه راهی بود خوب میشدم 

به این فکر کن که مرگ یه بار میاد.نه اینکه هر روز .پس زندگی کن .

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

به این فکر کن که مرگ یه بار میاد.نه اینکه هر روز .پس زندگی کن .

خیلی سعی میکنم خودمو قانع کنم که هیچیم نیست میشینم دلیلای منطقی برا خودم میارم برای هرچیزمم رفتم دکترو ازمایش گفتم هیچ موردی نداری سالمی اما من باورم نمیشه فکر میکنم یه کاریم هست همش و وااقعا دست خودم نیست کنترل افکارم