2777
2789

فکر نکنم. پسرا به همه نگاه میکنن😐

@من_مرد_تنهای_شب_ام  نظر شما چیه؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا دوستم میخواستم خودم متاهلمو دوستم زیاد پسره رو نمیشناسه ولی پسره خیلی سعی میکنه نزدیک دوستم باشه

خب اگه خوبه به دوستتون بگید یه فرصتی بهش بده

نشه مثل من که پسره خوبی بود و موقعیت شغلی ش هم خیلی خوب بود محرم پارسال بود هرجا میرفتم اونم جلوم طاهر میشد و نگام میکرد ولی من خجالتی بودم نمیتونستم نگاه کنم نمیتونستم رابطه چشمی برقرار کنم حتی از طریق اینستا یکی از دوستاش منو میشناخت بهم پیام داد ولی خب من سرد رفتار کردم بعد چن وقت پسره فک کرده مغرورم دیگه بعدش هیم تحویلم نگرفت😅 الانم دیگه نیستش انتقالی گرفت رفت

ولی درس عبرت خوبی شد برام