2777
2789

واقعا مردایی که احترام خانم شون رو ندارن دست بزن دارن و یاااا اصلا اخلااااق ندارن بی اعتماد میشن یا بهونه گیرن یا خیانت میکنن و یا حتی کم حرفن و جدی تعدادشون زیااده؟ 

اخه همه که قشنگ عقد میکنن خوش حالن پس چی میشه؟  یعنی بعد یه مدت اخلاق اصلی رو میشه؟ 

یکم عجیبه وااسم اخه 

یعنی واقعا مرد خوب کمه؟ 

نظرتون چیه بیایین صحبت کنیم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آره دیگه اخلاقای بد بعدا کم کم رو میشه

همه تو آشنایی و روزای اول بهترین ورژن خودشونو نشون میدن

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

تو نی نی سایت اره مرد خوب کمه

چون اینجا همه از ناراحتیا میگن از روزای خوب و قربون صدقه نمیگن اگرم بگن میشه پز زیر پوستی 

پس اینجارو با دنیا واقعی مقایسه نکن 

مرد خوب زیااااده 

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

آره مرد خوب کمه.  زن خوب هم کمه.  گول این عکسایی که میبینی نخور.  بعدا چهره های واقعی نمایان میشه.

من سه مورد تاحالا از اطرافیانم دیدم که تو اینستا عکسای لیلی مجنون میذاشتن بعدا خودم دیدم دعواهاشون به شکستن شیشه ها و وسایل خونه کشیده!

اسی از ویژگهایی ک گفتی حالم بد شد

این ادما رو فقط باید دور انداخت

خیلی وقتا ظاهر زندگیشون خوبه ولی در واقعیت چیز دیگس

خیلیا میسوزن میسازن 

هم خوب هست هم بد هست

باید بشناسی 

ساقی به نور باده برافروز جام ما

اول اینکه توی این سایت، انواع آدم ها با ایده ها و طرز فکرهای متنوع و رفتارهای منفاوت و از هر قشری و فرهنگی وجود داره، اینو داشته باشین

دوم اینکه کسی که مریض میشه، دکتر میره و دکتر دارو میده،مطب دکتر ک میری انواع آدم ها با بیماری های مختلف نشستن.. هیشکی نمیاد دکتر و ب دکتر بگه من سالمم و مشکلی ندارم و خوشم و..

الان نی نی سایت اینجوره، هر کی هر مشکلی داره میاد اینجا بازگو میکنه و نیاز ب راهنمایی داره و... و کمتر کسایی میان از خوشی هاشون میگن...حالا مورد یک رو هم داخلش ادغام کن...نگا چ می شوددددد

و درضمن برا فکر کردن درباره جواب این سوال، بهتره بیشتر ب زندگی اطرافیانت نگاه کنی تا این سایت

عرض ادب . مرد خوب خیلی هستن . انتخاب های بد زیاد شدن . معیار ها بد شدن و در نهایت انتخاب ها بد . در مقابل هر رفتار باید بلد باشیم چطوری عکس العمل نشون بدیم که طرف مقابل دیگه خجالت بکشه دوباره تکرار کنه . از خودتون بگین شما چیکار میکنین که عصبانی میشه تا حد دست بزن ؟! قطعا رابطه 2 طرفه هست

عرض ادب . مرد خوب خیلی هستن . انتخاب های بد زیاد شدن . معیار ها بد شدن و در نهایت انتخاب ها بد . در ...

اقای محترم من اصلا هنوز وارد زندگی مشترک نشدم 😂🖐🏼

سوال کلی بود از هر نظر 

دوست داشتم نظرات بقیه به اشتراک گذاشته بشه 

🌷