2777
2789
عنوان

عمل بینی

87 بازدید | 13 پست

بچه ها بین عمل کردن و نکردن بینی دو دل هستم شوهرم میگه نکن نچرال با کلاس تره الان همه عملی شدن هی میگه چهره های هالیوودی همه نچرال هستن ولی خودم ته دلم همش دلم عمل میخواد بینی بزرگ و کج ندارم معمولیه ولی همش دلم میخواد عملش کنم نظرتون چیه ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

من به نوبه خودم عمل بینی و دوس دارم بنظرم خیلی تو عوض شدن چهره  موثره

اگ میتونستم قطعا انجام میدادم 

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن وقتی بینیت معمولیه نکن عمل بینی از دور خوبه ولی وقتی انحامس میدی میفهمی چیه

واقعا چرا یعنی عوارض داره ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

اگه بینیت مشکل خاصی نداره عملش نکن

من خودم عمل کردم راضی هستم اما بینی من گوشتی بود واسه همین عمل کردم

یکی از عیبای بینی عملی اینه که ففط کافیه یه بادکوچولو بخوره به بینیت دیگه آبریزش بنیت شروع میشه 

منم بینیم معمولیه اما خیلی دلم میخواد نیمه فانتزی عمل کنم ولی از غیر قرینه شدن سوراخا میترسم

همون دیگه منم دلم میخواد نیمه فانتزی باشه شوهرم میگه تر میزنن تو قیافت خراب میشه هر دکتری هم میبینم ده تا عمل خوب داشته دو تا رو تر زده یعنی ریسکه 

اره باباااا همش اعساب خرابیه استرس داری چه از لحاظ عوارض چه شکلشسری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

منم اینقد حساسم یه لیفت ابرو میرم همش سرم تو آینه است میگم زشت شدم وای چرا این شکلی شدم وای غلط کردم دیگه نمیرم 😂 شوهرمم منو میشناسه میگه نکن 

منم اینقد حساسم یه لیفت ابرو میرم همش سرم تو آینه است میگم زشت شدم وای چرا این شکلی شدم وای غلط کردم ...

والا نکن نکن 

منکه بینبمم قوز دار و بزرگ بود بعضی وقتا میگم کاسکی نمیکردم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اگه بینیت مشکل خاصی نداره عملش نکنمن خودم عمل کردم راضی هستم اما بینی من گوشتی بود واسه همین عمل کرد ...

مبارکه عزیزم 😍ای بابا از این مشکلاتم هست  ☹️

والا نکن نکن منکه بینبمم قوز دار و بزرگ بود بعضی وقتا میگم کاسکی نمیکردم

😁😁