2777
2789
عنوان

تاپیک مطلقه های عزیز

230 بازدید | 17 پست

بچه ها یه خانمی اومده همچین تاپیکی زده.  برای یه اقایی از زنایی که طلاق گرفتن درخواست رابطه کرده ٠_٠ 

چطور گزارشش رو بدم؟ 

واقعا دیگه نی نی سایت داره به جای دیگه تبدیل میشه

در عین حال هم داره توهین میکنه به هر کی طلاق گرفته

خدایی واقعا زشته اینچیزا تو سایت بارداری با یه جا دیگه اشتباه گرفتن... 

بگید چطور گزارش بدم

حالا به جز اینکه داره فراهم میکنه به یه خانم متاهل دیگه هم خیانت شه

واقعا خانما چرا اینجوری شدن. شرم اوره. حالم بد شد 

In love with darkness ♥🐞

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون درخواست باید اسکرین شات بزارین تا تعلیق بشه، صرف گفتن شما نی نی یار تعلیق نمیکنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم مردی ک خودش سالم باشه ی گردان مطلقه هم کنارش باشه پا نمیده

عزیزم منم دارم جدا میشم.  کسایی طلاق میگیرن.  نیازیی ندارن به کرد متاهل پا بدن.  اونایی که اون مدلن تو مجردی هم زندگی هارو خراب میکننن.  بحث من اینجاس که عادی سازی نکنیم بی احترامی هارو. یا همچین چیزای کثیفی رو.. 

این خانم هک داره زندگی یه خانم متاهل رو خراب میکنه.  هم به کسایی که طلاق گرفتن توهین میکنه... اصن ادم ناراحت میشه... 

In love with darkness ♥🐞