2777
2789
عنوان

افتادگی رحم چجوریه❓️

253 بازدید | 25 پست

عذرمیخوام میگم و میپرسم من تازه ازدواج کردم ۱ ماه از اولین رابطم میگذره انگار  قیافش تغییر کرده و یچیزی از داخلش مشخصه ک قبلا نبود یا خیلی داخل تر بود یه گوشت کوچولو

البته همیشه هم اینجوری نیست بعضی وقتا میبینم بعضی وقتا نیست

ینی افتادگی رحمه؟؟ برم دکتر😕 

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

افتادگی خیلی بد هست 

انگار به توپ وسط پاهات هست وقتی راه میری 

درد هست 

ادرار رو نمیشه نگه داشت 

بخندی عطسه بزنی میریزه 

خیلی سخته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه افتادگی خیلی بد هست انگار به توپ وسط پاهات هست وقتی راه میری درد هست ادرار رو نمیشه نگه داشت بخند ...

اوه نه اینارو ندارم

تغییر شکل بعد رابطه عادیه.منم بعد ازدواجم قشنگ متوجه شدم دیگه مثل سابق نیست وشکلش تغییر کرده

دیگه هم مث اولش نشد؟

عه منکه شنیدم میگن اضافه وزن و چاقی کم تحرکی و سن بالا باعث شل شدن عضلات و افتادگی رحم میشه

خیلی چیزا اینقد نفرین می کنه خیلی هارو سر بیماریش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم