2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون چهاارتااا🥲

89 بازدید | 14 پست

بچها ۱۸ شهریور دوروز پشت سرهم روزی ۲تا پروژسترون زدم به گفته دکترم الان ۱۳ روز گذشته پریود نشدم من ۱۷ سالمه و کیست و تنبلی دارم الان چیکار کنم خیلیی نگرانم😭

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت ناراحت نکن پیش یه متخصص خوب برو سرچ کن و برو با دارو از بین میره

عزیزم رفتم پیش یه کاردرست برداشت برام ۴تا پروژسترون نوشت و قرص ولی الان ۱۳ روز گذشته از امپولا پریود نشدم😭

زندگی مثل آیینه است☁️✨️
سعی کن ورزش کنی باشگاه برای تنبلی عالیه پیاده روی این فعالیت ها خیلی کمک میکنه

اخه خودمم خیلیی لاغرم ولی انجام میدم از فردا میخوام فقط بپرم خدایا پریود شممم😭

زندگی مثل آیینه است☁️✨️
عزیزم رفتم پیش یه کاردرست برداشت برام ۴تا پروژسترون نوشت و قرص ولی الان ۱۳ روز گذشته از امپولا پریود ...

عزیزم میشی دارو برای از بین رفتن کیست باید بخوری و تنبلی هم دارو داره . استرس نداشته باش

سعی کن حتما برای تنبلی باشگاه بری و ورزش کنی 

عزیزم میشی دارو برای از بین رفتن کیست باید بخوری و تنبلی هم دارو داره . استرس نداشته باشسعی کن حتما ...

چشمم دعا کن برام خیلی نگرانم اخه من سنی ندارم😭

زندگی مثل آیینه است☁️✨️