2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن چیزی امتحان نکردم اول کم بود بیرون زدگی ب مرور زیاد شد میخام عمل کنم بخاطر ظاهرش اصا درد ندارم

من داشتم البته خیلی بزرگ نشده بود فقط عذر می‌خوام به خون ریزی هم افتاده بودم بدطور بود...دکتر گوارش رفتم... شیاف برام نوشت استفاده کردم...پیاده روی رفتم آب و سبزیجات و میوه و نان جو و کلا چیزای فیبر دار بیشتر از قبل استفاده کردم خدا خیرش بده خوب شدم

حالا حتی اگر لیزر هم کردید به نظرم اینا رو هم رعایت کنید که خدایی نکرده دوباره برنگرده...عذر می‌خوام موقع دستشویی زور نزنید و سعی کنید کمتر بنشینید...این تجربه من بود امیدوارم مفید باشه براتون❤

دلی که رحمه زخمه💔

مامانم داشت و لیزر کرد گفت اصلا درد نداشت ولی خالم عمل کرد دردش وحشتناک بوده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خاله تون هم لیزر کرد یا سنتی بود

لیزر نکرد خالم ، رفت عمل کرد خیلی درد داشته بعد عمل ولی مادرم که لیزر کرد درد نداشته 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
لیزر نکرد خالم ، رفت عمل کرد خیلی درد داشته بعد عمل ولی مادرم که لیزر کرد درد نداشته

میشه درخواستمو بپذیری بیام سوال بپرسم

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین
میشه درخواستمو بپذیری بیام سوال بپرسم

باشه، درخواستی نیومده برام