2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عمل دقیقا گفتی میخوای بینیت چطور بشه

آره نه تنها گفتم بلکه گفتم نمیخوام جوری بشه به تنفسم آسیب بزنه 

الان میشه نفس کشید ولی به سختی چندتا نفس میکشم از نا میفتم

حتی عکسم نشونش دادم بردم اتلق عمل هم نیم رخ و تمام رخ که تو عکس دست به پره ها زده نشده ولی زد خراب کرد خدا لعنتش کنه

خوشبحالت من امروز گچ باز کردمحالم گرفته اسپره هاش بزرگهقوس ندادهسربالا نیستانقد گریه کردم

منم مشکل تورو دارم پره های دماغم بزرگه البته ۱۰ سال پیش عمل کردم .به نظرت میتونه توی مطبش پره هامو کوچیک کنه ؟

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

خوشبحالت من امروز گچ باز کردمحالم گرفته اسپره هاش بزرگهقوس ندادهسربالا نیستانقد گریه کردم

تازه برداشته فعلا مشخص نیست ورمه

چرا خوشبحالم نفسم تنگه یه شب خواب خوش ندارم 

همش توخواب گلوم خشک میشه

اینقدر کوچیک کرده پره هارو که به زور نفس میکشم

منم مشکل تورو دارم پره های دماغم بزرگه البته ۱۰ سال پیش عمل کردم .به نظرت میتونه توی مطبش پره هامو ک ...

کاش بزرگ بود تو مطب کوچیک میکنن ولی برا من باید یا برم ترمیم که دیگه واقعا سختمه یا بسازم با همین که اونم بدتر سخته

یه ماه از عملم گذشته خیلی بد شده تنفسم

منم نیمه فانتزی میخواستم ولی اینقدر بد درآورده کاملا صافه بدون قوس 

فقط زده سوراخاشو تنگ کرده که نتونم نفس بکشم