2777
2789

چن ماهه طلاق گرفتم ، تو شهر کوچیکی هستیم الان ی خاستگار خوب برام اومده ک دقیقا تو همون کوچه ایه ک زندگی میکردم با شوهرم هرچن ب مدت ۳ ماه زندگی کردم باهاش ولی خب ....

میخام بگم خونه شو بده کرایه همونو ببریم بدیم یه خونه مستاجری

اما قبول نمیکنه فک کنم چون با خانوادش تو ی ساختمونه🥲

نمیتونم برم اون کوچه زندگی کنم دقیقا هفت تا خونه فاصله داریم🚶‍♀️این چن ماه خونه عمو هامم ک دقیقا روبه روی همون خونه میشن نرفتم چ برسه برم زندگی کنم

لعنت ب شهر کوچیک🥲

چ کنم ؟ ن دوس دارم خاستگار خوبمو. رد کنم 

ن میتونم حتی تصور کنم اونجا زندگی کنم

فکرم نمیکنم از اون خونه بخاد بره تازه ساخته خیلی قشنگه بگم بده مستاجر ؟ خودمون بریم مستاجری ؟

🥲چ کنممممممممممم

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر کوچیک اوکیه دیگه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خاستگارت و خانوادش تو ی ساختمونن؟نه چرا بری مستاجری اصلا خودتو اذیت نکن خاستگارتم حساس نکن بر  زندگیتو  بکن کاریم ب کسی نداشته باش امیدوارم خوشبخت بشیی 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اگ خاستگارت خبرداشته باشه که خودش اصن نباید ببرتت اونجا

خبر داره گفت همش دوسه ماه بوده 

دو دل بود

اما گفت من این خونه رو تااازه تموم کردم ساختم دلم نمیاد بدم غریبه بیاد توش خودمم برم مستاجری🥲گفت از اونجا رد نمیشیم خو کوچه ۲ سر داره

چ کنم خدایا

تا اخر عمرت اون کوچه نمیری؟؟؟تو هنوز فراموشش نکردی پس ازدواج نکن

چی میگی ؟ میگم ۷ تا خونه فاصله داریم برم دقیقا همسایه ش یشم ؟ فراموش چیه من ازش متنفرررررم