2777
2789
عزاداری فقط😭😭😭

چی شده عزیزم؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بگذرههه😃

ان شاءالله قسمت شما 😍

سفر زیارتیه 💚

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همینطوری‌‌. سوال شد برام‌. من ک فیلم نگا میکنم و مرتب کردن اتاقم.

وای ولی ادمای تو مدرسه مونو درک نمیکنم انگار عقیده های من با اونا کلا فرق داره اونا به یه چیز فکر میکنن من به یه چیز متفاوت تر فقط یعنی منتظرم این سالهای اخر مدرسه تموم شه راحت شگ

چیز جدیدی نیست همون دغدغه مشترک همه دانش آموزا رو میگم، باز شدن مدرسه ها😭

خوش بحالت حیف اون روزا کاش دوباره برمیگشتیم اون دوران بهترین روزای زندگی 

وای ولی ادمای تو مدرسه مونو درک نمیکنم انگار عقیده های من با اونا کلا فرق داره اونا به یه چیز فکر می ...

میدونم چی میگی ‌ ‌. خودم تجربه ش کردم.  ۴۰۲ آخرین سال مدرسه م بود‌ ‌. ۱۹ سالمه.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ووای خیلی بده ولی خوب روز تعطیلم من حوصله م سر میره تو خونه

نه من اون مدت حاضر بودم  تعطیل باشه یه روز بیکار باشم

بعد اخه اکثر جمعه ها هم مجبور بودم برم سرکار دیگه کلافه میشدم واقن