2777
2789
پسر من اصلا لب به غذا نمیزنه فقط شیر میخوره، یک سال به بالا سهمیه ش کمتره نه؟

والا نمیدونم چقدر سهمیه داره به خدا الان چند وقت برا یه قوطی با ید کلی داروخونه برم تا پیدا کنم 

شما سعی کن کمتر شیر بهش بده تا غذا بخوره اخه بچه یک سال دیگه با شیر سیر نمیشه 

بچه من انگار تا غذا بهش ندم سیر نمیشه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
نه بابا بچه من اپتامیل میخوره گیر نمیاد ب زور

آپتامیل همیشه کم گیر میاد من تا ۱۱ ماهگی اپتامیل دادم گیرم نیومد دیگه نان دادم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ تا که سهمیه میدن ۷۰ تومن میخریم ۳ ۴ تام ۱۵۰ تومن میگیرم مشکلی واسه خرید نداریم پیدا نمیشه الان دو ...

شیر خشک ایرانی ۱۵۰ شده؟ ما ۴سال پیش گلدن گات رو ۴۵۰ می خریدیم فک کنم ببلاک ۳۰،۴۰ تومن بود 

ماشالا خدا حفظش کنه، فک کردم خیلی تپلیه کوچولوخان، با یه داروخانه اکی بشین که بهتون بدن، دختر منم آل ...

پدرم تهران داره ولی ازاد میدن میگیره میفرسته چند روز پیش شیرش شهرستان تموم شد مجبور شدم دو وعده نان بدم الان ۴ ۵ روزه پوستمو کنده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وای پسر من بدغذاس ،یه مدت شبا بیدار نمیشد از وقتی بهداشت رفتم گقت شب بهش شیر بده الان عادت کرده شبا ...

شب ندی بهش بهتره میگن دندوناش خراب میشه

پسر من بیدار میشه گریه میکنه تا ندی نمیخوابه ۳ یا ۴ بار بیدار میشه در طول شب

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

کجامیدن خب ورایگانه ؟به همه بچه هامیدن؟

رایگانه ؟ 😂😂 اونم ایران 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
شیر خشک ایرانی ۱۵۰ شده؟ ما ۴سال پیش گلدن گات رو ۴۵۰ می خریدیم فک کنم ببلاک ۳۰،۴۰ تومن بود

بله من بیومیل arمیدم از قیمت بقیشون خبر ندارم ولی همشون همین حدودان

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
۸۳۰۰ رفلاکس داشت اوایل وزن نمیگرفت الان arمیدم بهتره ولی اونم پیدا نمیشه لامصب

وزنش خیلی کم نیست نسبت به سنش و این حجم شیری ک میخوره؟؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پسر منم نزدیک دوسالشه خیلی شیر میخوره از همون اول غذا زیاد نمیخوره هنوز شبا مثه نوزاد سه بار بیدار م ...

شیر شب براشون خیلی بده اجازه نمیده هورمون رشد ترشح بشه کامل چون با شیرخورد انسولین ازاد میشه تو خون ، و هم برای دندون هاش، شب بهش آب بدین

آپتامیل همیشه کم گیر میاد من تا ۱۱ ماهگی اپتامیل دادم گیرم نیومد دیگه نان دادم

من نان تا شیش ماه بهش دادم بعد نا۲ بهش نمیساخت بردم دکتر آپتامیل براش نوشت 

اره پردمون در میاد تا ی قوطی براش گیر بیاریم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
ای بابا شیرم شیرای قدیم ☹️

مامانم کلا ب ۳ تای بعد من شیر خشک داده میگفت فراوون تازه چرب بودن شیشه بزور پاک میشد بچهای شیر خشکی قدیم تمام تپلی بودن پسرمن لاغر کوچولو😑😂