یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماشالا خدا حفظش کنه، فک کردم خیلی تپلیه کوچولوخان، با یه داروخانه اکی بشین که بهتون بدن، دختر منم آل ...
پدرم تهران داره ولی ازاد میدن میگیره میفرسته چند روز پیش شیرش شهرستان تموم شد مجبور شدم دو وعده نان بدم الان ۴ ۵ روزه پوستمو کنده
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
شیر خشک ایرانی ۱۵۰ شده؟ ما ۴سال پیش گلدن گات رو ۴۵۰ می خریدیم فک کنم ببلاک ۳۰،۴۰ تومن بود
بله من بیومیل arمیدم از قیمت بقیشون خبر ندارم ولی همشون همین حدودان
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
مامانم کلا ب ۳ تای بعد من شیر خشک داده میگفت فراوون تازه چرب بودن شیشه بزور پاک میشد بچهای شیر خشکی قدیم تمام تپلی بودن پسرمن لاغر کوچولو😑😂