2777
2789
عنوان

چجوری پسر خوب برای ازدواج پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 28 پست
یعنی نرم جاهای جدید و .....چند نفر منو ببینن و...

فایده ای نداره 

بهش میگن زور زدن😅

میگم که، هرجایی، ممکن طرف و ببینی

اما اینطور جاهایی که گفتمم بری خوبه عزیزم

بهترین کیس بیاد سمتت به زودی♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گروه های مختلط تلگرامی جوین شو و عکس خودتم بزار پروفایل بالاخره که یکی میاد پی وی

اخه چجوری گروه پیدا کنم 

گروه های دانشگاهی خوبه ،نمیدونم چجوری عضو بشم

تو گروه های مختلط تلگرامی جوین شو و عکس خودتم بزار پروفایل بالاخره که یکی میاد پی وی

کسی که تو گروه ها علافه، ازش شوهر در میاد؟ 😂😂😂😂😂 محض رضای خدا این چه پیشنهادی بود! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
همش خاتونیم

دورهمی چیزی نیست که بری اونجا مختلط باشه ( پارتیو فلان نه مهمونی طور )واقعا بنظر من همش قسمته خاله من با شوهرشو تو راه اهن اشنا شدن اونم زمانی که داشت کلا از اون شهر میرفت (دانشجو ارشد یه شهر خیلی خیلی دور بود که درسش تموم) 

اخه چجوری گروه پیدا کنم گروه های دانشگاهی خوبه ،نمیدونم چجوری عضو بشم

به دوستات بگو اگه گروهی جز گروه دانشگاه دارن شمام توشون جوین کنن 

گروه دانشگاه خوب نیس اولا دانشجوها شغل و درامد ندارن بخوای به عنوان خواستگار بهشون نگاه کنی بعدم اگه ی زمانی کات کنین میشین سوژه یه دانشگاه 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
کسی که تو گروه ها علافه، ازش شوهر در میاد؟ 😂😂😂😂😂 محض رضای خدا این چه پیشنهادی بود!

اتفاقا کلی از روانشناسان میگن تو اینستا و تلگرام پیدا کنین

بعد ما گفتیم آدم حسابی نیستن

گفتن آدم حسابی ها اینستا ندارن

قدیم از طرف همسایه بود

بعد شد دانشگاه

باد شد محل کار 

الانم فضای مجازی 

چرا نیاد تو گروه های خوب مردای خوبم هستن که بیشترشون شغلای خوب دارن یه گروهم برای وقتایی که بیکارن دارن بیان توش چت کنن 

من بوده تو گروهی مربوط به شهرمون رفتم که پسرای گروهه پرستار و راننده ماشین سنگین و وکیل و ... بودن

اونایی ک شما میگی علافن برای گروه دهه هشتادیاس که سلامو میگن س خوبی رو میگن خبی

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز