2777
2789
چرا اخه خودتون میدونیین ک ما بهتون اعتماد کنیم بد میشع پس چرا خیلی پسرا اینو برای دختری ک باهاش توی ...

چی بگم من همچین آدمی نیستم هیچ وقت آدمی رو مجبور نکردم با من باشه و تاحالا رل نداشتم ولی اگه داشته باشم آزاد میزارمش 

حق داری درک نکنی همه که مثل هم نیستن دختر 

تا باهاش سر یه سقف نرفتی بهش اعتماد نکن 

تازه اونجام نمیشه اعتماد کرد 

هر آنچه را در باره اخلاق و تعهدات یاد گرفتم ان را مدیون فوتبال هستم .

اینا که شما گفتی ۳۰ به بعد برای من ایجاد میشه😂😂

من خودم تو اون دوره ۲۹ ازدواج کردم همه اینا رو داشتم ولی خب سن ازدواجم بالا میره سختیای خودشو داره

ذوق و شوق نداری خیلی

بچه دار شدنت دیر میشه و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گول امکاناتی که یک فرد خاص بهت می‌ده رو نخور. نه پدر و مادر و نه شوهر و دوست پسر ونه پدرشوهر و ...در ...

18 سالم میشه 4 مهر   

ولی دلم هس هیچیو نداره تمام احساساتمو واسه یکی خرج کردم اما اون چشش دنبال ما بودو دلش جای دگر  

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

18 سالم میشه 4 مهر ولی دلم هس هیچیو نداره تمام احساساتمو واسه یکی خرج کردم اما اون چشش دنبال ما بو ...

اکثر پسر ها الان متاسفانه دنبال هوس بازی خودشون هستن 

و واقعا نمیشه بهشون اعتماد کرد یادت باشه هیچ کس بیشتر از خودت نمیخوادت

چی بگم من همچین آدمی نیستم هیچ وقت آدمی رو مجبور نکردم با من باشه و تاحالا رل نداشتم ولی اگه داشته ب ...

توی سن 18 سالگی همچین ضربه ای خوردم ک الان دارم درحال گریه تایپ میکنم اخه اصلا نمیدونم چی شد ک عقلم در برابر دلم کم اورد 

خیلی قلبمو شکست دیگه تکه هاش جم شدنی نیست   

بعد اونم منی ک اصلا هیچ پسری واسم مهم نبود واسه اون همه کار کردم 

ولی در اخر شدم مث ی شیرنی دلشوزدم دیه  

اکثر پسر ها الان متاسفانه دنبال هوس بازی خودشون هستن و واقعا نمیشه بهشون اعتماد کرد یادت باشه هیچ کس ...

چم اخه اون جور دیه رفت توی قلبم که هرچی ازش بد بگن بازم قلبم گوش نمیده 

اما اشتباه قشنگی بود 

قشنگ ترین اشتباه عمرم  

اکثر پسر ها الان متاسفانه دنبال هوس بازی خودشون هستن و واقعا نمیشه بهشون اعتماد کرد یادت باشه هیچ کس ...

امضات قشنگع

چم اخه اون جور دیه رفت توی قلبم که هرچی ازش بد بگن بازم قلبم گوش نمیده اما اشتباه قشنگی بود قشنگ تری ...

دیگه عشقه دیگه عشق سوختن داره عشق

تاوان داره اما تاوانشم قشنگه اما باید نگاه کنی ببینی اون لیاقت محبت هاتو داره یا نه