2777
2789
عنوان

خون تو مدفوع نشانه چیه

75 بازدید | 14 پست

خانما همسرم یهو دلپیچه شدید گرفت هی میره دستشویی معذرت میخوام میگه تومدفوعم خون لخته شده میبینم بنظرتون ازچیه خیلی نگرانم ازاسترس کل وجودم میلرزه

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

باید بره دکتر حتما 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بره دکتر حتما

توگوگل سرچ گردم اوورد سرطان روده سرشبی دارم میمیرم ازاسترس الانم شرایط جورنیست بره دکترتافرداثب بایدصبرکنم😔😔

توگوگل سرچ گردم اوورد سرطان روده سرشبی دارم میمیرم ازاسترس الانم شرایط جورنیست بره دکترتافرداثب باید ...

نه بابا گوگل و ول کن خیلی دلایل میتونه باشه منم قبلا اینجوری شدم و دلیلش خشکی آب و هوا بود تو تهران اینجوری میشدم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه دکتر برن بهتر بنظرم

عزیزم ابان نمیتونه بره شرایط جورنیست تافرداصب بایدصبرکنم توگوگل هم سرچ کردم اوورد ک احتمال سرطان روده داره ازاسترس میمیرم تا فرداصب😔😔دعاکنید۰یزی نباشه

توگوگل سرچ گردم اوورد سرطان روده سرشبی دارم میمیرم ازاسترس الانم شرایط جورنیست بره دکترتافرداثب باید ...

مثلا شرایط چه جوریه نمیشه.اصلا نمیتونم بپدیرم  .مگه وسط بیابونید .پاشید برید اورژانس بیمارستان.انقدم نگید سرچ اینو گفته.احتمالا معده یا رودش زخم شده که با دارو خوب میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه بابا گوگل و ول کن خیلی دلایل میتونه باشه منم قبلا اینجوری شدم و دلیلش خشکی آب و هوا بود تو تهران ...

خداکنه برای همسرمم همینطورباشه اخه یهو اتفاق افتاد رفتیم بیرون شام بخوریم یهو دلپیچه گرفت

مثلا شرایط چه جوریه نمیشه.اصلا نمیتونم بپدیرم .مگه وسط بیابونید .پاشید برید اورژانس بیمارستان.انقدم ...

عزیزم خونمون تااورژانس نیم ساعت راحته تاکسی واسنپم نبودکسی

عزیزم خونمون تااورژانس نیم ساعت راحته تاکسی واسنپم نبودکسی

هیچ اشنایی دوستی ندارید.اینجوری خون‌از دست میده خوب نیست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم ابان نمیتونه بره شرایط جورنیست تافرداصب بایدصبرکنم توگوگل هم سرچ کردم اوورد ک احتمال سرطان رود ...

آروم باش ان شاء الله که طور نیست 

منم برام اتفاق افتاده 

حالا هر چه زود تر برید دکتر بهتره