2777
2789
عنوان

بیاید از چیزای سمی بگین که تو دهه نود مد بود بخنیدم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 56 پست
میگ راستی اجی تو اون کلیپس نارنجیه بزرگمو برنداشتی فردا شب تو عروسی میخوام بزنمش خوشگل شم 😂😂

نه والا مامان زده بود اونو از اون بپرس 

من بنفشه که خیلی بزرگه رو برداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابروهای دکلره شده وموی پرکلاغی بادورچشم سفید و‌رژ لب صورتی کمرنگ شلوار جین اسکینی که میگفتیم لوله تفنگی با پاشنه بلند و مانتوی جذذذذب و روسری قواره دار که از جلو گره شل میزدن 

🦋🫀

اسم اونا بام تل بود لعنتی چرا یادم انداختی باخواهرم همو‌پاره میکردیم سراون

وای خخ منم خواهرم داشت بعد من یواشکی میرفتم میزدم به جلو سرم ولی نمیدونسم بزنم خوب بد در میومد با خودم میگفتم چرا مال من مث مال خواهرم خوب نمیشه بخدا دغدغم بود این بام تل ا😂😂

ابروهای دکلره شده وموی پرکلاغی بادورچشم سفید و‌رژ لب صورتی کمرنگ شلوار جین اسکینی که میگفتیم لوله تف ...

وای اره تو خونه ما این روسریا و شلوار لوله تفنگیا خیلی ترفدار داشتن مامانم فقط این مدل روسریارو میخرید مام شلوار لوله تفنگیا رو هر جا میرفتی تنشون بود لامثب😂😂

وای خخ منم خواهرم داشت بعد من یواشکی میرفتم میزدم به جلو سرم ولی نمیدونسم بزنم خوب بد در میومد با خو ...

اخه واینمیساد باید کلی پوش میدادی اخرسرم مث هندونه از پشت وانت افتاده میشد موها  

🦋🫀

وای اره تو خونه ما این روسریا و شلوار لوله تفنگیا خیلی ترفدار داشتن مامانم فقط این مدل روسریارو میخر ...

من لوله تفنگی میگرفتم دوباره تنگش میکردم درحدی که توتنم جربخوره

🦋🫀

وای اره تو خونه ما این روسریا و شلوار لوله تفنگیا خیلی ترفدار داشتن مامانم فقط این مدل روسریارو میخر ...

حالا بیست سال دیگه میگن بیست سال پیش چجور تیپ میزن میگن مانتوهای گشاد وکوتاه ووووووووو هرچیزی زمانی که مده همه سر دست میشکنن بعدا مسخره میشه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....