2777
2789

بابام میگه فعلا نمیخواد ازدواج کنی زوده

و خیلی متعصب هست

چجوری واسطه پیدا کنم ک به بابام معرفیش کنم برای خاستگاری از مادربزرگم اینا نمیتونم کمک بگیرم مامانمم زیاد نمیتونه کاری بکنه

دارم فکر میکنم برم پیش دعا نویس حداقل

کاربری دست دو نفره لطفا از تاپیک های قبلی و بعدی تعجب نکنید😬💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود پسره یا بزرگتر پسره باید اقدام کنن

بابام خیلی تعصبی هستش پسره بیاد بگه دخترتون رو کجا دیدم ؟

بعدش شمارو از کجا پیدا کردم

بابام خیلی تعصبی هستش پسره بیاد بگه دخترتون رو کجا دیدم ؟بعدش شمارو از کجا پیدا کردم

همکاری همکلاسی مغازه ای 

دوست داداش دوستت مثلا ی همچین چیزی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

همکاری همکلاسی مغازه ای دوست داداش دوستت مثلا ی همچین چیزی

وای هیچکدومش نمیشه 

چیکار کنم😭😭

وای هیچکدومش نمیشه چیکار کنم😭😭

مادرش بیاد با مادرت صحبت کنه بهتره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خوب بگه تو خیابون دیدم افتادم دنبالش اومدم پیدا کردم خونتون و . مامانش بیاد دم در با مامانت صحبت کنه ...

میترسم بابام شک کنه