2777
2789

و برنامه هاشو توگوشیم نصب کنم بعد سیم کارتشو بندازم سرجاش متوجه میشه  که من برنامه هاشو دارم ؟ .فکرمیکنم مخاطبین باهم قاطی پاتی میشن درسته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم کارت چ ربطی ب برنامه داره ؟

واتس رو بخوای نصب کنی باید کدی ک برای سیم کارت ارسال میشه رو وارد کنی حالا سیم کارت روی هرگوشی ک باشه 

تازه نصبش هم کردی روی گوشی اتوماتیک از روی گوشی شوهرت پاک میشه چون واتس با یک شمارع روی یک گوشی قابل اجرا هست نه روی دوتا گوشی

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

سیم کارت چ ربطی ب برنامه داره ؟واتس رو بخوای نصب کنی باید کدی ک برای سیم کارت ارسال میشه رو وارد کنی ...

عه نمیدونستم فک کردم مثل تلگرامه میشه دوتا نصب کنم ازش . 

اخه بلدم نیستم هک کنم 

واتس اپ وتلگرام و روبیکا

تلگرام و روبیکا که قسمت تنظیماتشو نگا کنه میفهمه 

واتساپم فک نکنم رو دو تا دستگاه بشه کار کنه!

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

عه نمیدونستم فک کردم مثل تلگرامه میشه دوتا نصب کنم ازش . اخه بلدم نیستم هک کنم

تلگرام هم اینجوری نبوده

فکر نکنم هم بشه 

مگه رمز گوشی شوهرت رو نداری؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

نمیدونم اینکارو نکردم تا حالا..

منم هی میخوام خودمو بزنم به بیخیالی و اصلا چک نکنم . چون مطمئنم چیزی هست که گوشیش رمز داره . اگه چیزی هم ببینم  کاری ازدستم برنمیاد