2777
2789

شش هفته و سه روزم بود که قلب بچه تشکیل پیدا نکرده بود چند هفته هم صبر کردیم اما سونو واژینال انجام دادن گفتن جنین تو همون شش هفته رشدش متوقف شده و کلا بچه از بین رفته ، انقد ترسیدم دکتر یجا معرفی کرد رفتم قرص سقط گرفتم تو خونه گذاشتم که رک میگم ، گ و ه خوردم ، مردم و زنده شدم آخر سر بیهوش شدم یکدفعه بخودم اومدم دیدم تو آمبولانسم ، رسدندنم بیمارستان ، هرچقدر صبر کردن جنین دفع نشد بعد از هزار بار مردن و زنده شدن بردنم کورتاژ  و انگار تازه از مادر متولد شدم  دکتر گفت که بدترین جنین مرده ی بود که دیدم رحم پر بود از بقایا پرها گفت بقایا چسبیده بودن به رحم و شکم کنده نمیشدن خلاصه عملم که با بی حسی بود اولش یکدفعه بیهوش شدم نگو بیهوشم کردن دوساعت عملم طول کشید بعد به هوش اومدن از هرچی درده خلاص شدم ، ولی چند ساعت بعدش از کمر درد و سر درد و گردن درد نفسم بالا نمیاد ، خدایا انگار مغزم میخواد از دماغم بزنه بیرون کمکم کنیییید چیکار کنم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چه سخت منم همین شد ولی خودش دفع شد شیاف بزار فکر کنم کم کنه دردتو

دردم اینکه چرا مهره های کمرم درد می‌کنه چرا سرم درد می‌کنه همه میگن از امپوله بی حسیه سردردم هم از بیهوشی ، هردو تا درد کشیدم ، چیکار کنم خدایا

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
آدم از هرچی بچش بدش میاد خدایی انقد بارداری سخت و بده

وحشتناکه من دوتا بچه دارم اینو ناخواسته بود فک کنم انقد نارضایتی کردم خدا قهرش گرفت ، قسم میخورم بدترین درد عمرم چشیدم

اخی چه سخت منم همین شد ولی خودش دفع شد شیاف بزار فکر کنم کم کنه دردتو

مال من خودش دفع نشد بردنم اتاق عمل دکتر گفت وحشتناک بقایا چسبیده بوده به رحم