2777
2789
عنوان

چقددد حس بدیه به ناحق تعلیق شی😐🤦

118 بازدید | 21 پست

هعییییی یه هفته تعلیق بودم امروززززز تونستم برگردم باز

دلم برا نی نی سایت تنگ شده بود🥺😭 خودشیرینای سایت برام داستان کردن:/

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

👌🏻

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یبار بخاطر جواب دادن به مرد تعلیق شدم 😐 

بعضی وقتا نی نی یار پریود میشه گیر بنی اسرائیلی میده 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علت تعلیق رو چی نوشته بودن❓️

شیفت کدوم نی نی یار بود❓️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

👌🏻

اصن خیلییی حس بدی بود

اونم برا منی ک ب اینجا معتاد شدم:/

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
یبار بخاطر جواب دادن به مرد تعلیق شدم 😐 بعضی وقتا نی نی یار پریود میشه گیر بنی اسرائیلی میده

اره دقیقااا 

یه بارم توی یه تاپیک اعصابم خورد بود یه حرف سیاسی زدم اخطار مشکی گرفتم یه ماه تعلیق بودم:/ درصورتیکه تاپیک تا دوصفحه بیشتر نرفت و قفل شده بود

اره دقیقااا یه بارم توی یه تاپیک اعصابم خورد بود یه حرف سیاسی زدم اخطار مشکی گرفتم یه ماه تعلیق بودم ...

سیاسی میگیم اوکی سیاسی

ولی خدایی من نه حرف سیاسی زدم نه توهین کردم نه هیچی

فقققققط بخاطر اینکه روی مرد ریپلای زدم :/

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

برای منم یه حساب دیگه داشتم که نامردا تعلیقم کردن

بدبختیش اینجاس اون کاربرای خاله زنک جولان میدن هیچی ام نمیشه

سیاسی میگیم اوکی سیاسیولی خدایی من نه حرف سیاسی زدم نه توهین کردم نه هیچیفقققققط بخاطر اینکه روی مرد ...

هعیییی

علت تعلیق رو چی نوشته بودن❓️شیفت کدوم نی نی یار بود❓️

با ی کاربر عوضی دعوا کردم

ک البته اون شروع کرد 

بعدشم نی نی یار ۵ اخطار داد بهم و تعلیق شدمممم

با ی کاربر عوضی دعوا کردمک البته اون شروع کرد بعدشم نی نی یار ۵ اخطار داد بهم و تعلیق شدمممم

ممنون

🦋🦋🦋

من خودم کسی چیزی میگه اصلا جوابش رو نمیدم فقط نی نی یار تگ می کنم و گزارش می زنم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون🦋🦋🦋من خودم کسی چیزی میگه اصلا جوابش رو نمیدم فقط نی نی یار تگ می کنم و گزارش می زنم.

اتفاقا منم اومدم نی نی یارو تگ کردم

و بلافاصله تعلیق شدم 

جای اینکه رسیدگی کنه تاپیکمم ترکوند

اگه منظورت از خاله زنک ما مرد ها هست، باید بهت بگم که من تا حالا ۴ بار تعلیق شدم😏

ن شمارو نمیگم ک

اونایی ک گزارش میزنن و خودشیرینی میکنن