2777
2789
عنوان

کسایی ک بدنسازن

127 بازدید | 15 پست

الان ی کیلو فیله مرغ ۲۰۰ ت (۳۳۰) گرم پرتئین داره خشمزس میشه تنوع داد سوخاری کبابی ابپز حجمشم خیلی نمیشه مثلا بعد تمرین حدود ۱۵۰ ۲۰۰گرم بخوری 

برابر با ۳ کیلو تخم مرغ ک اون ۳۹۰ پرتئین داره حالا ۶۰ گرم بیشتر ولی من عمرا بتونم ماهی س کیلو بخورم حال بهم زنه 

چرا نباید کسی اشاره ب این کنه چهار ماهه میرم دریغ از ی گرم چون نمتونستم زیاد تخم مرغ بخورم حجم زیاد و بد مزه 

تغذیه خیلی مهمه الان اگ‌متوجه این نشده بودم ول میکردم چون تخم مرغ حال بهم زنه

شما در سال نهایتا ۳کیلو عضله خالص میتونی بگیری که هر چقدر زمان بگذره این مقدار کمتر میشه یعنی ی آدم ۱۰۰کیلویی در سال شاید ۱کیلو عضله خالص بگیره به حاطر اینه که حس میکنید تغییر نکردید

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مهم نی تخم مرغ زور میخواد بخوری

سفیده تخم مرغ اتفاقا خوبه چون ارزونتر هستش به خاطر اونه چون واقعا نمیشه هزینه مرغ داد برای زمانی که توی حجم هستی الان من هفته ای ی کارتن دارم میخورم چاره ای نیست

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
اون مهم نی تخم مرغ زور میخواد بخوری

آویشن بزن سس بزن بهش یا با روغن کنجد درست کن قابل تحمل میشه

و منی که ساله باشگاه میرم تازه یکماهه دارم سفیده میخورم..........فکر نمیکردم تغذیه انقدر مهم باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من بیشتر دنبال وزن هم پرتیینم میخورم عضله سوزی نکنم

برای وزن گیری مصرف کربوهیدرات رو زیاد کنید تعداد وعده ها زیاد و مکمل گینر مصرف کنید اگه عضله خالص نمیخواید

یه سوال با ورزش میشه باسنو بزرگ کرد یا الیکیه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سفیده تخم مرغ اتفاقا خوبه چون ارزونتر هستش به خاطر اونه چون واقعا نمیشه هزینه مرغ داد برای زمانی که ...

الان اینی ک گفتم ارزون نبودن تخم مرغ ب علاوه بدمزه بونشو نشون داد با توجه ب میزان پرتئین اگ از اول میدونستم تخم مرغ نمیخریدم

الان اینی ک گفتم ارزون نبودن تخم مرغ ب علاوه بدمزه بونشو نشون داد با توجه ب میزان پرتئین اگ از اول م ...

دقیقا 

یه سوال با ورزش میشه باسنو بزرگ کرد یا الیکیه

اره میشه ی سری دستگاه هست مثلا اسکات تازه فرم هم میده 

پرتئین بخوری بعدش ن تنها باسن رون و کلا بدنت فیت میشه ولی زمان خدشو میخاد