2777
2789
عنوان

دیروز بینی عمل کردم یکیش کیپ شده

89 بازدید | 11 پست

دیروز عمل شدم

یه سوراخ بینیم گرفته 

اسپری میزنم اصلا ازش رد نمیشه میرزه بیرون

تامپون نداشتم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه امونی بده زن

الان دماغت پر ورمه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چند تومن؟ 

خیلی درد داشت؟ راضی هستی؟ تغییر کرده؟

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

یه امونی بده زنالان دماغت پر ورمه

خیلی سخته نفس کشیدن همش حس تنگی نفس دارم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

میشه ی عکس بدی ازش 

منم میخام برم عمل کنم

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

چند تومن؟ خیلی درد داشت؟ راضی هستی؟ تغییر کرده؟

۴۰ تومن ، درد ندارم اما نمیتونم نفس بکشم کلافه میشم ، الان که کلی ورمه چیزی مشخص نمیشه تا گچ برندارم

۴۰ تومن ، درد ندارم اما نمیتونم نفس بکشم کلافه میشم ، الان که کلی ورمه چیزی مشخص نمیشه تا گچ برندارم

عوارضی چیزی نداشت؟ خون بالا نیاوردی؟ بخیه باز مبخای کنی درد داره؟

عوارضی چیزی نداشت؟ خون بالا نیاوردی؟ بخیه باز مبخای کنی درد داره؟

چرا بعد اینکه از ریکاوری اومدم بهم آبمیوه دادن بالا آوردم همون یبار ، که حالمو خیلی بهتر کرد

بخیه هفته بعد میکشم