2777
2789
عنوان

ی سوال میپرسم نخندید بهم🤨

237 بازدید | 18 پست

من فقط با ی فیل تر شکن به اینستا وصل میشدم الان بنا به دلایلی باید ی فیل تر شکن دیگه نصب کنم 

اگه با اون جدیده وارد بشم چون ی آی پی دیگه اس اینستا پیجمو از دسترسم خارج میکنه؟

ی فیل تر شکن خوب معرفی کنید لطفا

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه داشتم نه عزیزم قطع نمیشه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

X که نیست اینستاست

متوجه نشدم  

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

هااااااااا نه خندمون نگرفت 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

مرسی ازتون بچه ها❤

منظورم توئیتره 😂مسخره ها اسمشو عوض کردن

عههه جدی؟😐🤕

X که نیست اینستاست

میگم که من گوشیمو فلش کردم..

ایمیل جیمیل همچیم پریده

الان میخام اینستامو برگزدونم رمزشم دارما ولی پیجم نمیاد بالا

میگا باید ی کدی بره رو گوشیت و من ا ن شماره ای ک باش نصب کزدمو دیگع ندارم چیکار کنم؟

میگم که من گوشیمو فلش کردم..ایمیل جیمیل همچیم پریدهالان میخام اینستامو برگزدونم رمزشم دارما ولی پیجم ...

برو تو جیمیل ایمیلتو ثبت کن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲