2777
2789
عنوان

ماسک پودر بچه با وازلین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 59350 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹🌱

سلام خواهر خوبی  هنوز ماسک میزنی یا نه عیب پوستتون چی بود که بر طرف شد با این ماسکی که بهتون گفتم من هر سه روزی شبا قبل از خواب میزنم پوستم خیلی صاف شده بدون یه دونه جوش ومنافذ

آقا منم استفاده کردم همون بار اول انصافا شوکه شدم . فقط نیم ساعت گذاشتم بمونه بعد با آب سرد شستم . اصلا یه وضعی پوست روشن لپ ها گل‌بهی.... از هر چی کرم و ماسک گرون و فیشیال و میشیال و ...که دیدم قوی تر و موثرتر بود ...من پودر بچه فیروز زینک اکسید دار زدم البته . 

آقا منم استفاده کردم همون بار اول انصافا شوکه شدم . فقط نیم ساعت گذاشتم بمونه بعد با آب سرد شستم . ا ...

گلم طرز شو میگی برا منافذ باز پوست خوبه تنگ میکنه ؟؟!

من ژل آبرسان تونر زدم برا منافذ ب درد نخورد فقط پول حروم کن و الکل داره پوست داغون میکنه ..این ضرر نداره برا پوست ؟؟!

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

گلم طرز شو میگی برا منافذ باز پوست خوبه تنگ میکنه ؟؟!من ژل آبرسان تونر زدم برا منافذ ب درد نخورد فقط ...

نه اتفاقا بدی اش اینه که زیاد بزنی منافذ پوست رو زیادی ممکنه ببنده . چه ضرری ...پودر بچه که زینک داره برای پوست بسیار حساس نوزاد هست چه ضرری میتونه به پوست کلفت ما بزنه . این ژل ها و کرم های خارجی که معلوم نیست چی هست توش و فرمول های پیچیده دارند ضرر میزنن ...این وازلین قدیمی و پودر زینک هست .

نه اتفاقا بدی اش اینه که زیاد بزنی منافذ پوست رو زیادی ممکنه ببنده . چه ضرری ...پودر بچه که زینک دار ...

🙏🌹💮

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

نه اتفاقا بدی اش اینه که زیاد بزنی منافذ پوست رو زیادی ممکنه ببنده . چه ضرری ...پودر بچه که زینک دار ...

همون بهتر زیاد منافذ بسته شه من خیلی منافذ باز دارم🌹

پوستم عالی شده فقط دوهفته استفاده کن ببین چطور میشه پوستت واقعا پوستم عالی شده شوهرم میگه تو چیکار ...

سلام عزیزم میشه بگید چطوری باید استفاده کرد؟ باید شست بعدش؟ به منم میگی؟

دستور خاصی نداره یه مقدار برابری از پودر بچه و وازلین هستش من یه قاشق وازلین فیروز مخصوص صورت با یه ...

من صورتم کک مک لک بارداری دارم تازه امشب استفاده کردم انشاالله ک خوب باشه دوستان برای مژه آبرو چ روغنی بزنم ک نتیجه بده اصلا مژه آبرو ندارم احساس میکنم صورتم زشته اینم بگم ک شیر میدم 

سلام گلم ببخش باز مزاحم شد 

من سرچ کردم  مضرات پودر بچه این اومد 🤔🤔