2777
2789
عنوان

ماسک پودر بچه با وازلین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 59350 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تو استفاده کردی این ماسک رو فرقی کرد صورتت؟

سلام عزیزم بله عزیزم از ۱۶ ام دارم هرروز استفاده میکنم 

والا فعلا تغییر خاصی ندیدم فعلا درحال استفادم هرروز بیست دیقه میمونه صورتم بعد پاکش میکنم میشورم بااب سرد ومرطوب کننده میزنم تا ببینم چی میشه 😊

استارتر طرزتهیه رو میگی؟

دستور خاصی نداره 

یه مقدار برابری از پودر بچه و وازلین هستش 

من یه قاشق وازلین فیروز مخصوص صورت با یه قاشق پودر بجه فیروز قاطی کردم گذاشتم یخچال هرروز صبح میزنم صورتم

فعلا دوهفته بشه نتیجه رو میگم😅

دستور خاصی نداره یه مقدار برابری از پودر بچه و وازلین هستش من یه قاشق وازلین فیروز مخصوص صورت با یه ...

انشالله  نتیجه میده برای من همون روزای سوم نتیجه داد تا الان خداروشکر عالی شده پوستم

استفاده از پودر بچه همراه با وازلین ضمن از بین بردن چربیهای پوست مانع خشک شدن پوست می شود.در عین حال که وازلین خود نرم کننده است باعث تثبیت پودر روی صورت میشود . با این شگرد میتوان ضمن از بین بردن جوش‌های چرب ، تعریق زیاد و نرم کردن پوست ،از منافع هر دو محصول در زمان واحد نیز استفاده کرد.بدیهی است که استفاده بلند مدت به علت بسته شدن منافذ پوست توصیه نمیشود.

این جواب کارشناس پوستی بود که در سوال استفاده از این ماسک پرسیدم

دلیل تغییراتشم گفتن به عنوان لایه بردارپوست استفاده میشه بخاطر اون زیاد نزارید رو صورتتون بمونه 

من الان تقریبا دوهفته اس استفاده کردم روزانه به مدت ۲۰ دیقه که واقعا نتیجه خوب گرفتم 

ولی استفاده طولانی مدت توصیه نمیشه طبق تحقیقاتی که کردم  میتونیم هر سه ماه یکبار به مدت دوهفته تکرارش کنیم

من الان تقریبا دوهفته اس استفاده کردم روزانه به مدت ۲۰ دیقه که واقعا نتیجه خوب گرفتم ولی استفاده طول ...

سلام عزیزم خوبین چیشد ماسکی که گفتم نتیجه داد براتون واقعا راست گفتین اثر کرد براتون