2777
2789
عنوان

بغض تموم نشدنی🩹🫱🏼‍🫲🏻

189 بازدید | 23 پست

اینکه ناخواسته باشی خیلی درد آوره..اینکه مادرت به هر بهونه ایی نشون بده که تو رو نمیخواد زجرآوره..

اینکه دائم مقایسه بشی خیلی سخته..

فرزند وسط بودن سخته.. حداقل در خانواده من..

همیشه یه گوشه ایی.. مهربانی هات،کمک هات،استعدادت و...هیچ وقت به چشم نمیان..

و همیشه به چشم یه بچه ی نادون که همیشه دردسر درست میکنه،لجبازه و  خودسره نگات میکنند..

خسته شدم از بس با بغضم به فرق گذاشتنای مادرم بین منو خواهرم نگاه کردم..

خسته شدم از توضیح دادن خودم..

خسته شدم که هیچ وقت از من دفاع نشد اما از خواهر برادرم به بهترین شکل ممکن دفاع شد..

....

شاید فکر کنید که اینارو من از سر حسادت مینویسم و حق همیشه با مادره..اما واقعا نه.‌

‌..

درسته که حمایت های مادرم از خواهرم باعث شد همیشه وابسته ی مادرم باشه با اینکه متأهل هست و من به خودم متکی باشم..اما خب درد داره دیگه ..نداره؟

...

به لطف خدا فقط یک ماه دیگه در منزل هستم و بعدش میرم دانشگاه و خوابگاه و از این محیط دور میشم..

اما الان به این فکر میکنم من تا اخرم قرار نیست طعم خواسته شدن و دوست داشته شدن توسط مادر رو بچشم🙂

..

دقیقا خواهر مادر من مثل خواهر و مادر شماست 

من تصمیم گرفتم ول کنم اونا هم مثل بقیه 

بلاخره اونا هم مثل همه تنهام گذاشتم پس اسم مردم روشونه نه مادر و خواهر

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خواهر مادر من مثل خواهر و مادر شماست من تصمیم گرفتم ول کنم اونا هم مثل بقیه بلاخره اونا هم مثل ...

متاسفم 🤍

سخت ترین بخش ماجرا اینه که نمی تونی با کسی حرف بزنی..چون موضوع خانوادگی هس❤️‍🩹

باورت میشه امروز اونقدر گریه کردم به خاطر این موضوع توسط مامانم و اونقدر خودمو زدم الان خون از سرم ب ...

عزیزممم

من یه عکسایی دارم که از گریه چشمام باز نمیشه..این عکسارو گرفتم تا هرگز فراموش نکنم..

میخوای حرف بزنی تا اروم بشی؟

گرچه درک میکنم این زخما رو هیچ کس نمی تونه ببنده جز خدا🤍

دلارام عزیزم درکت میکنم من وقتی شرایطم رو پذیرش کردم ب ارامش رسیدم،همین جمله که گفتی من هیج وقت قرار نیس اونطور ک دس دارم توسط مادرم خواسته بشم،

من اینو پذیرفتم و بعد اون تو صلح هستم با خودم،

شاید تعجب کنی ولی روحیه م خیلی بهتر شده بعد اون

دلارام عزیزم درکت میکنم من وقتی شرایطم رو پذیرش کردم ب ارامش رسیدم،همین جمله که گفتی من هیج وقت قرار ...

سلام عزیزجان♥️

حالتون چطوره ؟

میدونیدخیلی وقته پذیرفتم که همیشه در گوشه کنار باشم..

و راستش اصلا علاقه ایی ندارم به محبتش..

نه محبتشو میخوام نه بی مهریشو..

پذیرفتم..اما وقتی جلوی چشمامه نمی تونم به آرامش برسم ..مگر اینکه برم و نباشم..

اون عکسارو حذف کن چون بیشتر روانتو خراب میکنه

عکسا رو‌نگاه نمیکنم..نگه داشتم برای آینده که بدونم از چه شب هایی گذشم..بدونم تنهایی تا کجا رفتم..ببینم فرایند تکاملم رو..

💜🤍

سلام عزیزجان♥️حالتون چطوره ؟میدونیدخیلی وقته پذیرفتم که همیشه در گوشه کنار باشم..و راستش اصلا علاقه ...

افرین درست میگی،

جلو چشمت نباشه اروم اروم زخمت بسته میشه،

خداروشکر ک میری خوابگاه و راحت میشی،

منم دو ماهه ک نمیینم خیلی ارامشم بیشتر شده

افرین درست میگی،جلو چشمت نباشه اروم اروم زخمت بسته میشه،خداروشکر ک میری خوابگاه و راحت میشی،منم دو م ...

چه قدر عالی 

امیدوارم همیشه درگیر آرامشتون باشید♥️خیلی دوستون دارم