2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمک

102 بازدید | 16 پست

۱۰ روز پیش که رفتم سونو  گفتن بارداری خارج رحمی تو لوله راست هست و بتام اومده بود پایین همون روز۳۸ بودش.۲ روز بعدشم رسید به ۱۷.بی بی چکم کلا منفی شدش.پریودشدم جمعه هفته پیش دیشب پاک شدم.امروز درد دارم زیرشکمم عادیه؟😢میترسم آخه فرداهم تعطیله.باید تا دوشنبه یا۳شنبه صبرکنم تا برم سونوگرافی😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش میتونی بری بیمارستان اونجاسنومیکنن

مرسی عزیزم.بیمارستان دولتی میخواستم برم تهرانم.۷تیر بیمارستان یاس خوبه؟تاحالا نرفتم دولتی!میخوام هزینه نداشته باشه برام و تکمیلی هم دارم

یعنی هنوزم تو لوله هستش؟میترسم خیلی

وقتی بارداری تو لوله هاست یا همون بارداری خارج از رحم این هیچ ربطی به پریودی نداره چون تو رحم نیست که بگی بچه سقط شده یا مونده

تا یکشنبه یا دوشنبه صبر کن در اولین فرصت برو پیش دکتر چون احتمالش هست که مونده باشه

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

عزیزم باید بتا صفر بشه،یعنی چی بی بی چک زدم، باید دوباره آزمایش میدادی تا مطمن بشی صفر شده،منم این مشکل رو داشتم حتی بعد از اینکه صفر شد دکتر آزمایشگاه گفت تا سه ماه ماهی یبار آزمایش بتا بده ،بعدشم پریودی ربطی به خارج رحمی نداره 

عزیزم باید بتا صفر بشه،یعنی چی بی بی چک زدم، باید دوباره آزمایش میدادی تا مطمن بشی صفر شده،منم این م ...

خون ریزی و لکه بینی پس چطوری به خارج رحمی ربط داشته😐

وقتی بارداری تو لوله هاست یا همون بارداری خارج از رحم این هیچ ربطی به پریودی نداره چون تو رحم نیست ک ...

بتام از ۱۵۴۱ اومد ۲۴۳ بعدم ۳۸ بعدش۱۷

دیگه تیتر ندادم چون سریع اومد پایین!تو سونو هم گفتن رشدش متوقف شده!

منظورم اینه که وقتی خارج رحمی هستی خونریزی هم هست ،شما اگه پریود شدی دلیل نیست بگی دیگه مشکلت تموم ش ...

نه خون ریزیم ۲۰ روز بود ندارم دیگه😐تموم شده.یعنی دفع شده؟الان امروز درد دارم همون سمت راستم!خفیف