۱۰ روز پیش که رفتم سونو گفتن بارداری خارج رحمی تو لوله راست هست و بتام اومده بود پایین همون روز۳۸ بودش.۲ روز بعدشم رسید به ۱۷.بی بی چکم کلا منفی شدش.پریودشدم جمعه هفته پیش دیشب پاک شدم.امروز درد دارم زیرشکمم عادیه؟😢میترسم آخه فرداهم تعطیله.باید تا دوشنبه یا۳شنبه صبرکنم تا برم سونوگرافی😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی بارداری تو لوله هاست یا همون بارداری خارج از رحم این هیچ ربطی به پریودی نداره چون تو رحم نیست که بگی بچه سقط شده یا مونده
تا یکشنبه یا دوشنبه صبر کن در اولین فرصت برو پیش دکتر چون احتمالش هست که مونده باشه
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
عزیزم باید بتا صفر بشه،یعنی چی بی بی چک زدم، باید دوباره آزمایش میدادی تا مطمن بشی صفر شده،منم این مشکل رو داشتم حتی بعد از اینکه صفر شد دکتر آزمایشگاه گفت تا سه ماه ماهی یبار آزمایش بتا بده ،بعدشم پریودی ربطی به خارج رحمی نداره