2777
2789

دوستان face taping یا چسب زدن پوست، یکی از روشای خیلی قدیمی و موثره. که مرلین دیتریش هم میگن ۶۰ سال پیش اینکارو میکرده. 

بهرحال روشیه که دکترای مطرح پوست و جراح های پلاستیک امریکا، تاییدش کردن. مثل دکتر Youn و دکتر Rajani و خیلیای دیگه که میشناسمشون

چسب های مخصوصی برای اینکار هست که اسمشون چسب های ضد چروک هستش که تو سایت های ایرانی هم هست و قیمتشون ۷۰۰ ۸۰۰ هزار تومنه.

چسب های فیزیوتراپی یا همون چسب کینزیولوژی هم میشه استفاده کرد.

نوار چسب سیلیکونی مخصوص اسکار هم میشه استفاده کرد که الان قیمتش ۲۰۰ هزار تومنه تو سایتای ایرانی.

چسب زخم معمولی هم میشه استفاده کرد و حتی نوارچسب شیشه ای معمولی! ولی نوار چسب رو توصیه نمیکنم چون ممکنه پوستتون حساسیت بده بهش. 

این چسب ها رو به اندازه دلخواه می برید و روی قسمتی که چروک دارید میزنید

دوستان اگه مداومت داشته باشین، معجزه میکنه! معجزه!

و دیگه برا همیشه از شر بوتاکس خلاص میشین

مخصوصا برا خط اخم و ناحیه پیشونی عالی جواب میده. 

شبا موقع خواب بزنید و بخوابید.

میتونین تو طول روز هم بزنید که اثرش بیشتر بشه.

من شبا کرم میزنم صورتم چربه .....چسب روش نمیمونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟😐تا الان نشنیده بودمدائم باید شب ها بزنیم؟

اره عزیزم و بعد از ماه دوم، نتایج چشمگیرن

واقعا بعدش دیگه لازم نیست بوتاکس کنی

میدونی که بوتاکس باعث muscle atrophy میشه؟ ماهیچه ها کوچیک میشن

من شبا کرم میزنم صورتم چربه .....چسب روش نمیمونه

اجازه بده کرم جذب بشه بعدش بزن

یا اینکه یه شب در میون بزن مثل یکی از دکترا که میگفت همینکارو میکنه و یه شب در  میون میزنه

اره عزیزم و بعد از ماه دوم، نتایج چشمگیرنواقعا بعدش دیگه لازم نیست بوتاکس کنیمیدونی که بوتاکس باعث m ...

خط عمیق ندارم

ولی ابروهامو میدم بالا خط خط خط می افته

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اره صاف، بدون اخم کردن، چسب رو میزنی و فشار میدی

مثلا چسب زخم اون جایی که الیاف استریل داره رو نزنیم فقط قسمت چسبشو،بعد شب تا صبح بمونه صبح شسته بشه وجداش کنیم 

چسب بخیه هم میشه ؟

یکبار مصرفه؟ تو هر بسته چند تا هست؟

نمیدونم عزیزم من خودم نخریدم مخصوصش رو

حتی یکی از پزشکای امریکایی میگفت اگه جوون هستین و هنوز چین و چروکی به اون شدت شکل نگرفته رو صورتتون، میتونین از چسبهای مدیکال degree استفاده کنید که ارزونن. همین چسبای زخم و چسبای سیلیکونی مخصوص اسکار