2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم چون نفر اول کلاسمون نشدم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 47 پست
نفر اول بدون کنکور می‌ره فوق لیسانس الان من بعد این همه زحمت کشیدن باید بازم آزمون بدم!

حالا جالبیش اینجاست بهت بگم سالهای قبل من نفر اول شدم ، و رییس دانشگاه راس راس تو چشمام نگاه کرد و گفت نه همچین چیزی نیست نمیشه.   به همه جا نامه زدم درخواست کردم و گفتن نمیشه که نمیشه گفتم بابا قانون کشوره !! گفت نه نیست

یعنی ببین چه بیشرفی بودن. بعدهااا فهمیدم یکی دیگه رو جای من  فرستادن فوق لیسانس!! کسی که شاگرد دهم هم نبود

میخوام بگم قسمت هم هست گاهی

بعد اون اتفاق که خیلی ناراحت شدم ولی مسیر زندگیم کاملا عوض شد کشور دیگه ای شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جالبیش اینجاست بهت بگم سالهای قبل من نفر اول شدم ، و رییس دانشگاه راس راس تو چشمام نگاه کرد و گ ...

وای عزیزم متاسفم 🥺

آره منم از اساتیدمون شنیدم سر این موضوع خیلی پارتی بازی میکنن و همیشه بهم میگن اگه نفر اولم بشی ممکنه یکی دیگه رو بفرستن به جات

من اطرافیانم خیلی درس میخونن کلا پسر دایی و دختر دایی و دختر عموم اینا همه ۲۴ ساعته دارن میخوننمن خی ...

بخدا بنظرم این تفکر خیلی بچگانس منم آدم موفق دور و ورم دارم از دوستام که روسیه درس میخونن تاا مورد های دیگه اما خودت هم در نظر بگیر

من اطرافیانم خیلی درس میخونن کلا پسر دایی و دختر دایی و دختر عموم اینا همه ۲۴ ساعته دارن میخوننمن خی ...

خب این همه خوندن چی شد؟ ازین خوندنشون پولی در میاد یا میتونن سختیای زندگیشون رو مدیریت کنم یا پرنسسعلی و پرنسسلیلین

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید از اول قرآن تا آخر قرآن.  تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

آخه جالبه من هیچ وقت تو درسم اول نبودم با وجود زحمت کشیدنم ، مثلاً کنکور با اختلاف کم پزشکی قبول نشد ...

من کل زمان تحصیلاتم تا دکترام، شاگرد اول بودم. 

هیچ چیز خاصی واست نداره.

هیچ کدومم بدون کنکور نیومدم مقطع بالاتر چون بینشون کار کردم. ارشد خوندن امتیاز خاصی نیست، ببین چقدر یاد گرفتی میتونی کار کنی؟ کنکور دادنم سخت نیست. 

حالا جالبیش اینجاست بهت بگم سالهای قبل من نفر اول شدم ، و رییس دانشگاه راس راس تو چشمام نگاه کرد و گ ...

یادمه زمان ما مثلا دانشگاه بهشتی فراخوان ارسد بدون کنکور و با سهمیه ساگرد اولی میداد. مدارک میفرستادیم و بعد مصاحبه داشت. یادمه که اینجوری نبود شاگرد اول دوره سال بعد بشینه سر ارشد. 

همه دانشگاه ها هم قبول نمیکردن