2777
2789

ببینید خیانت که شوهرش کس دیگه رو دوست داشته باشه نه

ولی شوهره تا به پول افتاده یکم زیرابی میره و باکسی رابطه داره...

اینارو من ندیدم به چشمم

شوهرم میگفت خودش برام تعریف کرده

ار طرفی میگم نکنه میخاسته از زیرزبون شوهر من بکشه ببینه مزه دهنش چیه یا شوهر منم اهل این چیزا هست یا نه.

از طرفی میگم اگه راست باشه چی، اخه دوستمم میگفت یمدت بهوای کار میرفته شهر دیگه ،یعنی چندماه ، ۳روز توهفته شهردیگه بود. و میدونم دوستمم زیاد ازش راضی نیست از لحاظ احساسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گفت باخودم گفتم یجور حالی دوستت کنیم باز پشیمون شدم هرچی بگیم زندگیشون از هم میپاشه، 

بعد باز اگه خودم مطمئن بودم باز یچیزی

نمدونم خیلی از حرفایی که به همسر م زده اطمینان ندارم

یعنی یه مرد میاد به یه مرد دیگه میگه من اینجوری میکنم اونجوری میکنم؟؟؟؟؟

اگه چیزی بگی متهمن میکنه به حسودی ، ماه پشت ابر نمیمونه ، آخرش میفهمه

اون که میدونم همچین حرفی بهم نمیزنه ولی دلم میخاد یجور بش بگم کلاهتو بزار بالاتر، فک نکن شوهرت همون ادم بی پول قبلیه که دنبالت موس موس میکرد، به پول افتاده گندکاری میکنه انقدر اطمینان داری اصلا شک نمیکنی